iPhone: Baterii mai Mari pentru Noua Serie din Anul 2021

iPhone baterii mari 2021

iPhone este cel mai popular model de smartphone din lume, si modelele cele mai noi, care acum au implinit un an deja, inca se vand destul de bine, dar Apple pregateste lansarea unui update pentru serie in toamna acestui an, iar o schimbare majora pentru baterii va fi oferita.

Noua serie de telefoane iPhone ale companiei Apple, care deocamdata are numele neoficial iPhone 13, urmeaza sa vina cu baterii de capacitate mai mare, iar asta probabil pentru ca ele ar trebui sa aiba un nou ecran Always On care consuma mai multa energie.

Conform zvonurilor cu privire la schimbarile pe care Apple le va face pentru bateriile telefoanelor iPhone, se pare ca iPhone 13 Pro Max urmeaza sa aiba capacitatea crescuta de la 3687 mAh la 4352 mAh, o diferenta de aproape 700 mAh, uriasa in raport cu ceea ce ofera acum Apple.

iPhone 13 Pro ar urma sa aiba doar o crestere moderata a capacitatii bateriei de la 2815 mAh la 3095 mAh, aceeasi schimbare fiind valabila si pentru iPhone 13, in timp ce iPhone 13 Mini va avea o baterie de 2406 mAh in locul celei de 2227 mAh din modelul actual.

Daca este sa fim sinceri, cresterea de aproape 700 mAh pentru bateria iPhone 13 Pro Max este ceva ce rar vezi de la compania Apple, asa ca s-ar putea sa avem intr-un final parte de o autonomie pe masura asteptarilor pentru acest model de telefon al americanilor.