WhatsApp: Un Truc SECRET Despre care Trebuie sa Stii Acum

WhatsApp corectie

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, peste 2 miliarde de telefoane folosind-o zilnic in intreaga lume, iar aplicatia care permite accesul la ea este una foarte complexa, dupa cum stiti deja. Multitudinea de functii care au fost implementate in WhatsApp de-a lungul timpului ii permite companiei americane sa ne ofere o varietate de metode de a ne bucura de platforma, insa unele dintre ele nu sunt imediat vizibile, dar pot fi trucuri foarte utile.

WhatsApp nu are chiar toate aceste trucuri usor de gasit, insa cel despre care vorbim astazi este unul care se poate dovedi a fi extrem de util in special in perioada vacantelor in care calatoriti in afara tarii. Mai exact, WhatsApp are o optiune nu foarte usor de gasit care va permite sa alegeti daca pozele, filmele, mesajele vocale, sunt descarcate in mod automat prin Wi-Fi, conexiunea celulara de date, sau niciodata, deci le descarcati prin accesarea lor.

WhatsApp: Un Truc SECRET Despre care Trebuie sa Stii Acum

WhatsApp corectie descarcari

WhatsApp are aici un truc extrem de util daca aveti putin trafic de internet, ceea ce in ziua de azi in Romania nu prea mai mare posibil, sau daca sunteti in afara Romaniei, unde traficul de internet e limitat. In aceste conditii, mai ales acum cand calatoriti si in loc de 50 GB de trafic la abonament/cartela, aveti doar 3/4 GB, descarcarea de poze si filmulete trimise prin WhatsApp poate consuma destul de rapid acel trafic fara sa va dati seama ce se intampla.

WhatsApp ne permite sa selectam totusi ca tot acest continut multimedia sa fie descarcat automat doar cand suntem conectati la o retea Wi-Fi, sau niciodata, adica indiferent daca apare in conversatie, e doar e o imagine de previzualizare in ceata. Abia la selectarea imaginii, sau a clipului video va fi descarcat continutul pe care interlocutorii ni-l trimit, iar asa ne asiguram ca nu se consuma fara rost trafic de internet care poate fi folosit in alt scop.

WhatsApp are aceasta optiune speciala disponibila in meniul sau de setari, astfel ca puteti merge acolo sa o cautati pentru ca va poate scuti de multe batai de cap cu traficul consumat fara rost.