BRD Romania: Serios Anunt de Atentionare catre Toti Clientii

BRD Romania pericole

BRD Romania continua sa ii atentioneze pe toti clientii sai din toata Romania in legatura cu faptul ca exista o serie de probleme foarte serioase in legatura cu care ei trebuie sa fie foarte vigilenti. Mai exact, cei de la BRD Romania inca mentin active alertele pentru clienti prin care le spun ca in Romania se desfasoara o varietate de atacuri de tip phishing de care sunt vizati toti clientii, iar toata lumea trebuie sa fie extrem de vigilenta in ceea ce le priveste.

BRD Romania vine in continuare cu aceste atentionari pentri ca in ultimele saptamani s-au intensificat, din pacate, problemele foarte mari generate de catre atacurile facute prin diverse medii online, sau prin telefon. BRD Romania le recomanda tuturor clientilor sa fie extrem de atenti la orice fel de mesaje pe care le primesc si care par sa vina de la banca, dar care in realitate vin de la alte entitati terte care incearca sa fure datele personale ale clientilor.

BRD Romania: Serios Anunt de Atentionare catre Toti Clientii

BRD Romania le vorbeste clientilor intr-o pagina speciala despre atacurile de tip phishing care sunt facute de cumparatori falsi, care implica fraude cu investitii, sau mosteniri/donatii neasteptate. Exista deasemenea diverse alte tipuri de fraude despre care BRD Romania vorbeste in cadrul paginii sale cu informatii despre toate metodele actuale pe care hackerii le folosesc pentru a incerca sa ne fure datele, sau banii, in unele cazuri banii neputand fi recuperati.

BRD Romania vorbeste in principal despre atacuri care au loc in mediul online, adica prin email, prin mesaje trimise pe retele de socializare, si nu doar atat, iar asta e ceva de care oricine trebuie sa fie foarte vigilent. Cei de la BRD Romania stiu foarte bine cat de usor pot fi pacaliti romanii in cazul atacurilor de acest gen, asa ca de aceea este important ca oamenii sa asculte de recomandari si sa incrce sa isi dea seama cand cineva icnarca sa ii minta.

BRD Romania nu e singura banca de la care vin recomandari de acest gen, asa ca ar fi bine sa vedeti si daca banca voastra are recomandari similare disponibile in momentul de fata.