Telekom: Mesaj Oficial IMPORTANT pentru Toti Clientii Romani

Telekom simulare

Telekom transmite un foarte important mesaj oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca operatorul a decis intr-un final sa le ofere clientilor un serviciu de care aveau mare nevoie. Mai exact, cei de la Telekom au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a descoperi inainte de calatorii cat urmeaza sa plateasca pentru roaming in locatia in care vor ajunge, iar asta ii poate ajuta extrem de mult.

Telekom a anuntat lansarea acestui nou serviciu special chiar zilele trecute, el fiind disponibil chiar din acest moment pentru toata lumea, iar desigur ca ar trebui sa profitati de el chiar acum. O sectiune speciala din cadrul website-ului celor de la Telekom ofera informatii cu privire la zonele de roaming in care pot ajunge romanii si cat costa serviciile de telefonie mobila in fiecare dintre ele, deci puteti afla in avans multe despre locatia in care ajungeti.

Telekom: Mesaj Oficial IMPORTANT pentru Toti Clientii Romani

Telekom a facut acest simulator pentru a ajuta romanii, in special cei care au abonamente ieftine, sa descopere mai usor daca oferta de care beneficiaza le permite sa foloseasca roaming-ul fara costuri suplimentare. Telekom recomanda deasemenea abonamente care ofera beneficii de roaming suficient de mari incat clientii sai sa nu aiba probleme in folosirea serviciilor de telefonie mobila fara sa plateasca in plus vreun ban pentru ele.

Telekom i-a atentionat pe clientii sai din Romania cu cateva saptamani in urma in legatura cu faptul ca trebuie sa verifice cu atentie beneficiile de roaming pe care le primesc pentru ca abonamentele ieftine nu le au. Exact acelasi lucru este valabil si pentru ofertele pentru cartelele prepay, cele mai ieftine neavand beneficii de roaming, astfel ca acum Telekom incearca sa ii convinga pe romani sa foloseasca simulatorul sau pentru a sti ce anume vor primi.

Telekom are toate detaliile despre roaming disponibile pe website-ul sau, pentru fiecare tara de pe glob in care vor sa ajunga romanii, asa ca ar fi bine sa intrati acolo pentru a descoperi toate informatiile.