Coronavirus: Varianta Delta Plus care Genereaza Ingrijorare

Coronavirus Varianta Delta Plus Genereaza Ingrijorare

Varianta Delta Plus a Coronavirus a fost deja detectata in anumite tari de pe glob, iar unii experti in sanatate spun ca ea s-ar transmite la fel de usor precum varianta Delta, dar deocamdata totul e bazat pe putine studii facute pe numere mari de persoane.

Deocamdata varianta Delta Plus a Coronavirus nu este foarte raspandita in Europa, sau Asia, astfel ca nu se stiu prea multe despre ea, dar pe masura ce va incepe sa fie descoperita la diverse persoane, vor incepe sa apara si informatiile vis-a-vis de ea.

“Agenția de Control și Prevenire a Bolilor din Coreea de Sud a declarat marți că a înregistrat cel puțin două cazuri ale noii variante coronavirus delta-plus, despre care unii experți consideră că este mai transmisibilă decât varianta originală delta care a fost detectată pentru prima dată în India și care a zădărnicit planurile de atunci. pentru revenirea la viață înainte de pandemie.

Modul în care India a suportat devastarea variantei delta și modul în care a denumit varianta delta-plus ca fiind una dintre preocupări ar trebui să îi pună la îndemână pe liderii din domeniul sănătății publice.

Consorțiul indian de genomică SARS-CoV-2 a spus de atunci că este puțin probabil ca varianta delta-plus să fie mai transmisibilă decât varianta delta și că încă nu au apărut tendințele.”