Guvernul Romaniei: Vouchere si o Tombola pentru Vaccinare in Romania

0

Guvernul Romaniei Vouchere Tombola Vaccinare

Guvernul Romaniei pregateste noi beneficii pentru romanii care vor sa se vaccineze, sau pentru cei care s-au vaccinat deja, astfel ca pentru oamenii care se vaccineaza abia acum vor fi oferite vouchere de 100 de LEI, iar pentru cei vaccinati va fi organizata o tombola.

Guvernul Romaniei va oferi voucherele de 100 de LEI cu valabilitate pentru cumparaturi, deci nu va fi o suma de bani oferita direct romanilor, iar totul se va desfasura deocamdata sub forma de proiecte pilot, deci abia dupa ce se confirma eficacitatea lor totul va fi transformat intr-un program national.

“Am fost de acord să începem proiectele pilot, să vedem cum vor funcţiona ele, cu vouchere în valoare de 100 de lei şi o loterie. Aştept actul normativ, să fie aprobat în şedinţă de guvern. Cred că o să fie HG. Oamenii se vaccinează şi apoi primesc un voucher în valoare de 100 lei. Loteria încă nu ştim cum va funcţiona. Vor fi alocate resurse şi vom vedea care va fi schema, vom discuta cu experţii, cei care fac loterii. Ne vom uita la sistemul deja implementat de ANAF – loteria bonurilor fiscale – şi cred că de acolo ne vom inspira.”