Facebook: TikTok o Devanseaza in Totul celor mai Descarcate Aplicatii

Facebook TikTok Devanseaza Totul Descarcate Aplicatii

Facebook a fost detronata de catre TikTok din toul celor mai descarcate aplicatii pentru telfeoane mobile, dar aceasta nu e vreo mare surpriza din moment ce trend-ul acesta era vizibil inca de acum mai bine de un an de zile, platforma de mesagerie chinezeasca fiind tot mai populara.

Facebook inca are foarte multe aplicatii intr-un top 10 al celor mai descarcate in intreaga lume, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, insa ascensiunea TikTok este impresionanta din toate punctele de vedere, mai ales ca aplicatia a reusit asta in doar 3 ani.

TikTok a fost lansata in 2017 de catre o companie chinzeasca, iar in 2020 a reusit sa depaseasca Facebook in topul preferintelor oamenilor, lucru care este de asteptat sa se intample inclusiv in 2021, dar asta vom afla abia la jumatatea anului viitor abia.

Un sondaj global al descărcărilor din 2020 arată TikTok, o aplicație de partajare video dezvoltată în China, pe prima listă a furnizorilor de social media pentru prima dată de când studiul a fost realizat pentru prima dată în 2018.

Facebook TikTok Devanseaza Totul Descarcate Aplicatii lume

Pe măsură ce crește îngrijorarea pentru confidențialitatea personală, Telegram, o aplicație de mesagerie care poate șterge postările, s-a clasat, de asemenea, la un nivel ridicat în timpul unui an în care utilizarea rețelelor sociale a fost determinată de pandemia COVID-19.

ByteDance a lansat versiunea internațională a TikTok în 2017 și de atunci a depășit Facebook, WhatsApp, Instagram și Facebook Messenger – toate deținute de Facebook – în descărcări, chiar și în SUA.

„Timpul total de vizionare pentru TikTok în SUA și Marea Britanie este mai lung decât cel pentru YouTube și videoclipurile scurte vor continua să atragă atenția”, a declarat Chuzen Kin, manager de marketing la App Annie, o companie de informații de piață a aplicațiilor, pentru Nikkei, în timp ce revizuia tendințele . „În ceea ce privește conținutul, muzica și comediile devin din ce în ce mai populare.” Rețelele sociale vocale sunt, de asemenea, în creștere, Clubhouse decolând în Japonia și SUA la începutul anului 2021.”