WhatsApp: Confirmarea Oficiala a Unei Schimbari Importante

WhatsApp istoric

WhatsApp are confirmata oficial una dintre cele mai importante schimbari pe care compania din spatele platformei de mesagerie o face pentru utilizatorii din intreaga lume, iar toti utilizatorii ar trebui sa stie de ea. Mai exact, CEO-ul companiei WhatsApp a confirmat in mod oficial faptul ca in momentul de fata in cadrul entitatii se lucreaza la un sistem care va permite transferul conversatiilor dintr-un telefon in altul, indiferent daca e iPhone, sau Android.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta schimbare foarte serioasa pe care multi oameni o asteapta, insa se pare ca abia acum se apropie de lansare, sau in caz contrar nu ni s-ar fi vorbit despre ea acum. Conform celor spuse de catre CEO-ul companiei WhatsApp, primele telefoane care vor avea implementata aceasta functionalitate sunt cele de la Samsung, iar probabil ca prin ele se va face un test in utilizare obisnuita a acestui nou sistem important.

WhatsApp: Confirmarea Oficiala a Unei Schimbari Importante

WhatsApp spune ca dupa ce va lansa sistemul pentru telefoanele companiei Samsung va oferi aceeasi functionalitate inclusiv pentru iPhone, dar si alte modele de telefoane Android, desi nu se stie clar cand. Chiar si in aceste conditii, am aflat deja faptul ca transferul datelor intre iPhone si Android va fi posibil cel mai usor folosind un cablu de date, insa WhatsApp ar trebui sa permita acelasi lucru chiar si prin WiFi, desi procesul ar putae dura mai mult.

WhatsApp a surprins multa lume cu dezvoltarea acestui nou sistem, iar asta pentru ca pana recent compania a refuzat sa le ofere asa ceva oamenilor, desi multi cereau schimbarea de multa vreme. Testele sistemului prin versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android s-au dovedit a fi un real succes, astfel ca WhatsApp anunta cu incredere lansarea schimbarii, semn ca ea nu e nici extrem de departe de a fi oferita pentru toata lumea in mod oficial.

WhatsApp mai are si alte schimbari importante in pregatire pentru lansare, astfel ca ramane sa vedem cat va dura pana cand toate aceste noutati vor fi lansate pentru noi toti.