Samsung GALAXY S22: Variantele Surpriza ale Noilor Telefoane

Samsung GALAXY S22 roz

Samsung GALAXY S22 este noua serie de telefoane pe care compania Samsung se pregateste sa o lanseze pentru clientii din toata lumea, iar pe masura ce ne apropiem de lansare incep sa apara si noi informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa primim de la ea.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa fie pus in vanzare de catre compania Samsung in versiuni care vor avea culoare roz, flaming, si verde, fistic, acestea fiind surprize interesante care ar putea oferi motive noi de achizitie din partea unor fani ai companiei coreene.

Samsung GALAXY S22 ar fi avut aceste doua noi culori dezvaluite chiar de catre compania Samsung in cadrul conferintei in care a prezentat noile modele de telefoane Galaxy Z Fold 3 si Z Flip 3, insa desigur ca aceasta e totusi departe de o confirmare ca ele xista.

Samsung GALAXY S22 in culori atat de neobisnuite nu ar fi totusi o surpriza extrem de mare, iar asta pentru ca Samsung a mai oferit optiuni de acest gen pentru telefoanele sale, dar in general pentru cele de clasa medie, sau cele mai ieftine vandute de-a lungul timpului.

Samsung GALAXY S22 este o noua serie de telefoane pe care cei de la Samsung vor sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume undeva pe la inceputul anului 2022, poate chiar in luna ianuarie, dar mai multe despre asta vom afla abia in cursul urmatoarelor luni.