Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, Problemele Confirmate

Raiffeisen Bank incident

Raiffeisen Bank a emis un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o situatie despre care ar trebui sa stii chiar acum daca-i folosesti serviciile. Cei de la Raiffeisen Bank ii atentioneaza pe clientii din Romania ca din cauza unor probleme ale sistemelor in baza carora functioneaza serviciile proprii, e posibil ca detaliile privind istoricul tranzactiilor din 12 august sa nu apara in aplicatiile de online banking.

Raiffeisen Bank a publicat aceasta atentionare foarte importanta pentru ca are multi clienti in toata Romania care sunt afectati de ceea ce se intampla si e bine sa stie ce face. Separat de asta, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile proprii, unele avand loc deja noaptea trecuta, in timp ce altele sunt programate pentru a avea loc in cursul acestei nopti, dar nu se stie daca au legatura cu incidentul de ieri.

Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA, Problemele Confirmate

Raiffeisen Bank incident tranzactii

Raiffeisen Bank a facut in ultimele saptamani multe lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca nu ar trebui sa mai fie cineva surprins de asta. Cand vine vorba despre lucrarile de mentenanta care vor avea loc in aceasta noapte, cei de la Raiffeisen Bank spun ca tranzactiile online cu cardurile, tranzactiile la POS, dar si tranzactiile la bancomatele simple, sau multifunctionale, vor fi afectate.

Raiffeisen Bank ii atentioneaza din timp pe clientii sai din Romania in legatura cu ceea ce se intampla pentru ca ei sa stie la ce sa se astepte in cursul acestei nopti. Avand in vedere ca multa lume e in vacanta si poate fi noaptea la un restaurant, club, etc, cei de la Raiffeisen Bank ii atentioneaza pe clienti in legatura cu aceasta problema pentru ca ei sa stie ca nu vor putea folosi cardurile pentru plati si ca trebuie sa aiba bani lichizi.

Raiffeisen Bank ofera doar informatiile pe care le puteti vedea in imaginea de mai sus, astfel ca nu exista alte detalii cu privire la natura deciziei de a efectua aceste lucrari de mentenanta, daca ele nu au legatura cu incidentul din 12 august.