RCS & RDS: Mesajul Surprizator, ce Ofera EXCLUSIV Clientilor

RCS & RDS mister

RCS & RDS isi surprinde clientii din toata Romania cu un mesaj special pentru ca in acest weekend le ofera ceva exclusiv de care ei se pot bucura, romanii din toata tara avand sansa de a profita de tot. Cei de la RCS & RDS le transmit clientilor din toata Romania ca prin intermediul Film Now au posibilitatea de a vedea o serie de filme care nu sunt transmise in mod obisnuit pe canalele clasice, gratuite, iar daca aveti DIGI Online va puteti bucura deasemenea de el.

RCS & RDS vine cu acest mesaj oficial pentru toti clientii sai deoarece exclusiv in acest weekend le ofera aceasta surpriza, deci saptamana viitoare n-ar trebui sa mai puteti vedea filmele de mai jos prin Film Now. Desigur ca pentru a vedea tot acest continut prin intermediul Film Now e nevoie sa activati extraoptiunea pe care RCS & RDS o ofera pentru toti clientii serviciilor de televiziune, iar fara ea nu veti putea vedea abslut nimic.

RCS & RDS: Mesajul Surprizator, ce Ofera EXCLUSIV Clientilor

RCS & RDS le spune clientilor sai din Romania ca in acest weekend vor putea vedea Zombieland: Runda Dubla si filmul Allegiant din seria Divergent, ieri fiind transmis Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor. In mod normal cei de la RCS & RDS ar trebui sa ofere unele filme si prin DIGI Online, chiar daca doar pentru cei cu extraoptiunea Film Now, dar accesul la canalul de televiziune este oricum disponibil pentru toata lumea care are extraoptiunea.

RCS & RDS obisnuieste sa ofere in fiecare weekend filme speciale pentru cei care au aceasta extraoptiune activata, astfel ca daca o aveti, stiti ca e posibil sa va delectati cu filme de acest gen de la companie. RCS & RDS vrea sa le ofere clientilor sai din toata tara doar cele mai bune experiente de fiecare data cand acestia platesc pentru extraoptiuni de acest gen, asa ca n-ar trebui sa fie o mare surpriza ceea ce vedem acum de la grupul de telecomunicatii.

RCS & RDS ofera mai multe detalii despre aceasta extraoptiune direct pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar trebui sa mergeti acolo pentru a afla toate detaliile.