DACIA Duster 2021: Anunt foarte Important Privind Noul SUV

DACIA Duster 2021 economie

DACIA Duster 2021 este noul model facelift de masina pe care DACIA l-a anuntat deja in mod oficial pentru lansare in urmatoarele saptamani in intreaga lume, iar clientii interesati sunt vizati de un nou mesaj al DACIA. Producatorul roman le readuce aminte oamenilor despre faptul ca modelele DACIA Duster 2021 se bucura de motoarele care functioneaza pe benzina si GPL, iar asta le poate aduce o economie de pana la 40% pentru costurile deplasarilor.

DACIA Duster 2021 preia aceasta tehnologie de la vechiul model, insa ea este folosita inclusiv in modelele Logan 3 si Sandero 3 pe care compania le vinde penru clientii din toata lumea. Vorbim despre o tehnologie care permite folosirea GPL-ului pentru deplasare, iar dupa cum puteti vedea, DACIA o promoveaza ca putand reduce costurile de combustibil cu pana la 40%, inclusiv in cazul DACIA Duster 2021, chiar daca e un SUV mai greu decat Logan 3 si Sandero 3.

DACIA Duster 2021: Anunt foarte Important Privind Noul SUV

DACIA Duster 2021 ar urma sa fie ultimul model care va mai fi disponibil si cu motorizarea diesel, cei de la DACIA renuntand la ea in Logan 3 si Sandero 3, astfel ca GPL-ul va juca un rol foarte important in modelele viitoare. E posibil ca pana la Duster 3 cei de la DACIA sa imbunatateasca si mai mult tehnologia din spatele motoarelor GPL, insa intre timp DACIA o promoveaza ca aducand aceasta reducere majora a costurilor de combustibil, iar DACIA Duster 2021 va beneficia si ea de tot.

DACIA Duster 2021 va intra in productie luna aceasta, daca nu a intrat deja, astfel ca modelele GPL ar trebui sa fie vandute pentru clienti chiar din prima zi de disponibilitate a masinilor. Asta inseamna ca oricine va fi dornic sa profite de aceasta tehnologie si sa se bucure de o reducere a costurilor de combustibil, ar trebui sa aiba optiunea de a face acest lucru pentru DACIA Duster 2021, si per total economiile in bani ar putea fi destul de mari.

DACIA Duster 2021 va fi pusa in vanzare din septembrie, insa nu se stie in ce masura pentru ca intreaga criza globala a semiconductorilor a dat multe planuri ale producatorilor peste cap.