ING Bank: Problema Serioasa, ce Trebuie sa Stie Toti Clientii

ING Bank presiune

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu un numar considerabil de clienti in toata tara, iar toti dintre ei trebuie sa stie despre o problema extrem de serioasa. Mai exact, de ceva vreme se desfasoara atacuri de tip phishing foarte insistente care vizeaza clientii ING Bank, si fie ca sunteti unul dintre ei, fie ca nu, exista o foarte mare sansa sa fi primit nu unul, ci mai multe mesaje menite sa va faca sa credeti ca e o problema cu al vostru cont.

ING Bank si-a notificat deja in repetate randuri clientii in legatura cu aceasta problema extrem de serioasa, iar din pacate nimeni nu este ferit de ea pentru ca vorbim despre atacatori care sunt destul de insistenti in ceea ce fac. Mesajele pe care clientii ING Bank le primsc pot veni prin SMS sau email, insa scopul e acelasi, de a ii pacali, si eventual speria, pe clienti ca exista o problema cu al lor cont astfel incat sa fie dispusi sa-si cedeze datele personale.

ING Bank: Problema Serioasa cu Impact pentru Multi Clienti

ING Bank presiune phishing

ING Bank le spune clientilor sai chiar pe website-ul sau ca se desfasoara atacuri de tip phishing, insa dupa cum puteti vedea din imaginile acestui articol, exista numeroase metode prin care atacatorii incearca sa pacaleasca oamenii. In principal, metodele de atac sunt centrate in jurul unor probleme pe care le-ar avea clientii cu a lor conturi, iar pentru a nu risca blocarea de catre ING Bank, ei ar trebui sa isi actualizeze datele personale, adica fara sa stie, sa le dea hackerilor.

ING Bank presiune atac

ING Bank a avut website-ul clonat in repetate randuri ca parte a acestor atacuri, iar asta e una dintre problemele cele mai serioase deoarece clientii cred ca acceseaza website-ul bancii, cand de fapt e unul fals. Problema si mai mare este ca in cazul in care datele clientilor sunt furate si hackerii acceseaza conturi din care transfera bani, recuperarea acestora devine cam imposibila din cauza noilor reglementari PSD2, astfel ca banca incearca sa-i convinga pe clienti sa fie vigilenti.

ING Bank are pe website-ul sau o varietate de informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie toata lumea in legatura cu problema atacurilor de tip phoshing, asa ca ar trebui sa va uitati cu atentie la ele.