LIDL Romania: Decizia Oficiala, Schimbari Facute in Magazine

LIDL Romania fidel

LIDL Romania a anuntat o noua decizie oficiala grozava pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca foarte multi romani pot beneficia de pe urma ei. Mai exat, cei de la LIDL Romania au anuntat ca au schimbat ofertele care sunt disponibile pentru clientii care au carduri LIDL Plus, iar dupa cum prea bine stiti, pentru acestea sunt oferite o serie de reduceri speciale in momentul de fata in tara.

LIDL Romania a luat aceasta decizie oficiala pentru milioane de clienti din toata Romania, foarte multi dintre cei care ajung anual in magazinele sale putand sa profite de tot. Desigur ca trebuie sa va faceti in prealabil un card LIDL Plus pentru a va putea bucura de aceste reduceri speciale de la LIDL Romania, insa acesta poate fi facut extrem de usor in oricare dintre magazine, iar dupa aceea va puteti bucura de reducerile speciale care sunt oferite.

LIDL Romania: Decizia Oficiala, Schimbari Facute in Magazine

LIDL Romania are o sectiune speciala in cadrul aplicatiei sale pentru ofertele LIDL Plus, asa ca trebuie sa intrati in ea pentru a vedae ceea ce ofera lantul de supermarket-uri in momentul de fata. Toate ofertele pe care LIDL Romania le ofera trebuie revendicate de catre clientii din toata tara pentru a putea beneficia de ele, si desigur ca la casa de marcat va trebui sa va scanati codul din aplicatie pentru a putea primi reducerea care e oferita.

LIDL Romania ofera aceste reduceri pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca daca nu beneficiati foarte rapid de ele, acestea vor disparea din cadrul aplicatiei. O data ce ofertele dispar din cadrul aplicatiei LIDL Romania, ele nu mai reapar, ci sunt inlocuite saptamanal de catre lantul de supermarket-uri, si e improbabil sa fie oferita aceeasi reducere de doua ori pentru aceleasi produse, deci nu ratati ce e oferit acum.

LIDL Romania distribuie aplicatia LIDL Plus prin intermediul App Store si Google Play Store pentru telefoanele iPhone si Android, asa ca nu o descarcati de altundeva.