Anuntul Kaufland pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Romani

Kaufland rock

Kaufland are o noua surpriza grozava pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere iar in mod gratuit ceva de care multi romani se vor putea bucura. Mai exact, cei de la Kaufland le transmit romanilor din toata tara faptul ca in weekend-ul urmator se pot bucura de acces gratuit la concertele Living Rock organizate pe plaja din Tuzla daca aleg sa participe la promotia sa de acum si sa castige invitatiile duble oferite gratuit de companie.

Kaufland nu este la prima initiativa de acest gen pentru clientii din toata Romania, astfel ca vorbim despre o repetare a unei decizii extrem de bune care a fost luata pentru clientii din toata tara. Cei de la Kaufland stiu foarte bine cat de dornici sunt romanii sa participe la evenimente dupa un an de pandemie, astfel ca biletele oferite gratuit la acest festival ar putea fi apreciate de catre multi oameni care se afla la mare in aceasta perioada.

Anuntul Kaufland pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Romani

Kaufland este astazi in ultima zi de desfasurare a acestei promotii, iar daca vreti sa participati, tot ce trebuie sa faceti este sa distribuiti postarea de mai jos pe profilul vostru pentru a avea o sansa de a castiga. Cei de la Kaufland vor alege castigatorii dupa ce se incheie concursul, astfel ca mai aveti doar cateva ore in care puteti participa pentru a castiga premiile care sunt oferite de catre lantul de hypermarket-uri din Romania pentru oricine.

Kaufland spune in regulamentul sau ca puteti participana pana la ora 18:00 a acestei zile, deci vorbim despre inca putin peste 8 ore, de la data publicarii acestui articol, in care va puteti inscrie. Daca va veti inscrie mai tarziu de aceasta data si ora, atunci nu veti avea inscrierea validata de catre cei de la Kaufland si e bine sa stiti acest lucru pentru ca ora de participare este foarte importanta pentru validarea inscrierii finale in aceasta promotie.

Kaufland ofera mai multe detalii despre aceasta promotie chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu premiile si modalitatile de castig.