GTA 6: Mesajul Managerului Rockstar care a Pus Fanii pe Jar

GTA 6 postare

GTA 6 intra iar in centrul atentiei lumii intregi in momentul de fata dupa ce un manager al companiei Rockstar Games a publicat un mesaj care a pus foarte multi fani pe jar, iar de aici au aparut foarte multe teorii cu privire la jocul pe care il asteapta atat de multa lume.

GTA 6 a intrat in centrul atentiei lumii intregi dupa ce un manager al Rockstar Games a publicat pe reteaua de socializare Instagram o postare din Miami in care a tag-uit compania pentru care lucreaza, iar de aici au inceput sa apara teoriile fanilor din toata lumea.

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare la compania Rockstar Games, iar cei care au vazut postarea de pe Instagram a managerului care se ocupa cu licentierea de muzica pentru jocuri, sunt de parere ca ea indica faptul ca noul joc va avea actiunea desfasurata in Vice City.

GTA 6 a fost in ultimele luni in centrul multor zvonuri care dadeau de inteles ca Vice City este locatia in care compania Rockstar Games a gandit intreaga actiune a titlului, insa aceasta postare e totusi foarte departe de a confirma ceva in legatura cu locatia misiunilor.

GTA 6 postare miami

GTA 6 ar urma sa fie lansat de catre Rockstar Games undeva prin 2023, conform celor mai recente zvonuri in legatura cu noul titlu, dar ramane sa vedem exact ce se va intampla cu planurile companiei Rockstar Games vis-a-vis de el.