DIGI Romania: Record Impresionant care va fi Greu de Egalat

DIGI Romania impresionant

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, dar este o companie cu actionariat majoritar roman, ea reusind si un record cu adevarat impresionant. Mai exact, cei de la DIGI Romania au anuntat ca din 2008 si pana acum au atras prin portare nu mai putin de 3 milioane de clienti in Romania, aduca peste doua treimi din baza totala de abonati care ii folosesc serviciile in tara noastra in momentul de fata.

DIGI Romania a anuntat in mod oficial acest record impresionant in cursul acestei luni, iar el vine ca o veste menita sa ne arate cat de mult conteaza pentru romanii din toata tara preturile mici oferite de operator. DIGI Romania si-a atras majoritatea clientilor veniti prin portare cu preturi mult mai mici decat cele ale concurentei, chiar daca serviciile pe care le ofera nu au acelasi nivel de calitate, dar pentru multi romani a contat mai mult cat platesc pe servicii.

DIGI Romania: Record Impresionant care va fi Greu de Egalat

DIGI Romania a reusit sa atraga in reteaua sa undeva pe la 40% din totalul portarilor inregistrate in toata Romania in perioada 2008 – 2020, adica 3 milioane dintr-un total de 7.92 milioane. Cifrele arata cat de serios s-a implicat DIGI Romania in lupta pentru portare in Romania, iar asta desi a avut concurenta serioasa din partea celor de la Orange, Vodafone, Telekom, in aceasta perioada, dar chiar si asa, a reusit sa aiba succes cu preturile practicate.

DIGI Romania a atras aproape 2.7 milioane de clienti noi in reteaua de telefonie mobila, si peste 300.000 in reteaua de telefonie fixa, pentru a se ajunge la un total de 3 milioane de abonati adusi prin portare. Cifrele sunt impresionante, iar pana acum niciun alt grup de telecomunicatii nu a reusit sa le atinga, dar asta si pentru ca practica preturi mult mai mari pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, ceea ce ii va tine mereu in urma DIGI Romania.

DIGI Romania continua politica sa de portari ieftine in Romania in aceasta perioada, si e de asteptat ca ea sa nu dispara prea curand, mai ales ca vrea sa isi creasca in mod constat baza de clienti.