Kaufland: Anunt Oficial, Ce Ofera GRATIS Clientilor de Acum

Kaufland cultura

Kaufland le mai ofera clientilor din Romania o ultima sansa acum de a primi gratis ceva de care ei se pot bucura cu siguranta, dar ceva care e disponibil doar pentru o perioada foarte limitata de timp. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga bilete la UNTOLD si un voucher de 2000 de LEI pentru evenimente culturale din Romania, iar pentru asta nu trebuie sa facem prea multe lucruri.

Kaufland mai ofera acest beneficiu urias pentru clientii din Romania pentru doar cateva zile, iar asta pentru ca a ajuns aproape de final cu o grozava promotie pe care a lansat-o acum aproape o luna. Kaufland le cere acum clientilor din Romania sa aleaga o melodie care se potriveste orasului in care traiesc si sa lase un comentariu pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook in care sa spuna despre ce oras este vorba si de ce il sustin.

Kaufland: Anunt Oficial, Ce Ofera GRATIS Clientilor de Acum

Kaufland vrea sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa se bucure de o oferta grozava in aceasta perioada, iar asta in conditiile in care nu toate lanturile de magazine din Romania au promotii similare. Ceea ce ofera Kaufland este disponibil de cateva saptamani, iar dupa cum v-am spus deja mai sus, totul urmeaza sa se termine in perioada imediat urmatoare pentru ca dupa aproape o luna de promotie, lantul de hypermarket-uri a ajuns la final.

Kaufland a adunat foarte multe informatii de la Romani cu privire la orasele pe care le sustin, astfel ca nu trebuie decat sa va decideti daca vreti sa participati si sa castigati premiile care sunt oferite. Cele 10 invitatii pentru UNTOLD sunt oferite de catre Kaufland inainte de evenimentul din 9 septembrie, in timp ce voucher-ul pentru evenimentele culturale este valabil doar pentru anul urmator, deci nu este oferit pentru nimic din anul 2021.

Kaufland ofera mai multe detalii despre aceasta promotie direct in cadrul website-ului sau din Romania, asa ca daca vreti sa aflati detalii despre ea, ar fi bine sa mergeti direct acolo.