Netflix: Schimbare Lansata Oficial pentru Milioane de Oameni

Netflix spatial

Netflix a anuntat in mod oficial ca lanseaza o schimbare importanta pentru milioane de oameni din intreaga lume, aceasta fiind confirmata de catre compania americana ca fiind disponibila pentru cei interesati. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa actualizeze aplicatia pentru iPhone si iPad in ideea de a implementa suport pentru audio spatial, ceva ce este oferit de catre Apple impreuna cu iOS 14 si AirPods Pro, sau Max, iar de acum si platforma il are.

Netflix nu s-a grabit cu lansarea acestei functionalitati pentru clientii sai din intreaga lume, dar iata ca intr-un final si aceasta evolutie tehnologica este oferita pentru clientii din intreaga lume. Netflix face aceasta schimbare dupa ce HBO Max, Disney+ si Peacock a lansat-o de ceva vreme pentru utilizatorii iPhone si iPad, insa nici YouTube sau Amazon n-au decis sa o ofere, deci inca mai exista loc de imbunatatiri majore si pentru acele platforme.

Netflix: Schimbare Lansata Oficial pentru Milioane de Oameni

Netflix a lansat aceasta schimbare cu activare manuala de catre abonatii care sunt activi in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, astfel ca nu toata lumea o va vedea imediat, ci va trebui sa astepte pentru ca ea sa fie activata. Multumita acestei noi functii care aduce audio spatial pentru iPhone si iPad, clientii Netflix vor avea posibilitatea de a experimenta continutul in modalitati noi multumita experientei audio imbunatatite care este oferita in intreaga lume.

Netflix ofera prin aplicatia pentru iPhone si iPad acces la intreaga sa biblioteca de filme, seriale, documentare, desene animate, iar incepand de anul viitor probabil ca va avea si jocurile integrate in ea. Netflix isi schimba in mod constant aplicatia pentru telefoane si tablete, astfel ca noutatile de acest gen vin ca vesti grozave pentru oricare dintre abonatii care folosesc platforma de streaming video la cerere pentru a-si urmari continutul favorit in cadrul sau.

Netflix mai are si alte schimbari interesante pregatite pentru a fi oferite pentru clientii din intreaga lume, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai anunta in mod oficial pentru noi toti.