WhatsApp: Noi Schimbari pentru Conversatiile de pe Telefoane

WhatsApp vedere

WhatsApp face noi schimbari pentru conversatiile pe care le facem in mod regulat de pe iPhone si Android, platforma de mesagerie dorind sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume o experienta mai buna de folosire a serviciului. Mai exact, v-am spus acum cateva saptamani ca WhatsApp vrea sa lanseze pentru clientii din intreaga lume o schimbare pentru modul in care sunt afisate preview-urile pentru orice fel de website-uri care au link-uri catre pagini trimise ca mesaje.

WhatsApp lucreaza in secret la aceasta schimbare foarte importanta pentru iPhone si Android de ceva, iar acum a decis sa o o ofere si mai multor oameni pentru a se asigura ca ea este 100% pregatita de lansare. Aceasta modificare pe care WhatsApp a gandit-o pentru a ne face viata mai usora si a intelege mai bine ce urmeaza sa accesam in momentul in care un link ne este partajat de catre o alta persoana, urmeaza sa fie oferita public in iPhone si Android.

WhatsApp: Noi Schimbari pentru Conversatiile de pe Telefoane

WhatsApp vedere website

WhatsApp a implementat preview-urile pentru link-uri cu ceva timp in urma tocmai pentru a mai ajuta oamenii sa nu cada in plasa atacurilor de tip phishing si sa nu mai acceseze website-uri malitioase. Acum se pare ca face un nou pas inainte in directia de a ajuta oamenii si implementeaza previzualizari mai mari pentru pagini astfel incat sa intelege mai bine ce urmeaza sa accesam inainte de a face acest lucru si a ajunge intr-o pagina care ne poate face rau.

WhatsApp a lucrat si la imagini de previzualizare mai mari pentru poze sau clipuri video inainte de a lansa schimbarea majora pentru toata lumea, iar ambele sunt privite ca schimbari foarte bune. Desigur ca e nevoie si ca oamenii sa fie atenti si sa profite de aceste imagini de previzualizare mari pentru a nu ajunge sa fie pacaliti inainte de a accesa un anumit website malitios, astfel ca trebuie sa fim si noi atenti la ceea ce ni se partajeaza.

WhatsApp mai lucreaza si la alte schimbari foarte bune pentru utilizatorii din intreaga lume, iar aceasta, impreuna cu altele, vor fi oferite abia in momentul in care vor fi considerate ca fiind 100% pregatite de lansare.