Windows 10: Noua Problema INCREDIBILA ce Frustreaza Oamenii

Windows 10 alternativa

Windows 10 are o noua problema incredibila care frustreaza oamenii in a caror calculatoare se manifesta, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce cu greu putea cineva sa creada ca se va intampla. Mai exact, se pare ca update-ul cu numarul KB5005033 este principala problema in toata aceasta situatie, iar asta pentru ca din cauza lui unii dintre utilizatorii de calculatoare nu mai pot folosi corect functia ALT+TAB pentru a trece de la o fereastra la alta in utilizarea obisnuita.

Windows 10 are, din pacate, in mod regulat generate probleme de acest gen pe masura ce compania Microsoft lanseaza actualizari pentru a rezolva altele vechi, dar genereaza unele noi, asa cum se intampla si acum. Problema cea mai mare de aceasta data este ca Windows 10 stric ao functionalitate atat de comuna a sistemului de operare, una folosita de oricine are un PC, iar totul desi update-ul problematic ar fi trebuit sa rezolve alte probleme serioase.

Windows 10: Noua Problema INCREDIBILA ce Frustreaza Oamenii

Windows 10 nu are o rezolvare pentru aceasta problema dincolo de simpla dezinstalare a acelui update care a generat atatea batai de cap pentru cei care l-au instalat pana in momentul de fata, iar aceasta e o a doua sursa de frustrare. Nimeni nu stie clar de la ce anume vine aceasta problema pe care Windows 10 o are acum, insa din pacate cei de la Microsoft au anuntat ca nu o vor rezolva pana cand va fi lansata urmatoare actualizare a sistemului de operare.

Windows 10 nu are toti utilizatorii afectati de aceasta problema, iar asta vine ca o veste extrem de buna pentru ca altfel Microsoft ar fi fost “inundata” de plangeri din parte acelor care au instalat software-ul pana acum. Pe de alta parte, daca problema era mai raspandita in randul utilizatorilor Windows 10, atunci mai mult ca sigur ar fi aparut si o rezolvare mai rapida pentru ea, insa iata ca pana la urma cei de la Microsoft nu se grabesc prea mult cu aducerea situatiei la normal.

Windows 10 va avea urmatoarele actualizari lansate peste mai bine de o saptamana de zile, astfel ca ramane sa vedem in ce masura Microsoft va rezolva acest bug fara sa creeze altele.