Facebook Muta Functiile de Apeluri Audio si Video in Aplicatia Principala

Facebook Muta Functiile Apeluri Audio Video Aplicatia Principala

Facebook a decis sa readuca in aplicatia sa principala functiile care ne permit sa facem apeluri audio si video, iar asta dupa ce acum 7 ani a decis sa le implementeze in aplicatia Messenger pentru a creste nivelul de utilizare pentru aceea, lucru care a avut succes.

Facebook a facut deja schimbarea in cateva tari de pe glob, inclusiv SUA, astfel ca utilizatorii nu mai sunt obligati in acestea sa foloseasca aplicatia Messenger pentru a face apeluri audio si video atunci cand vor sa vorbeasca cu alte persoane apropiate.

Facebook a luat o decizie foarte buna pentru ca asa lumea nu mai este nevoita sa se plimbe intre aplicatii pentru a face apeluri audio si video, insa asta desigur ca va necesita o schimbare a obiceiurilor oamenilor si o revenire la aplicatia principala.

“Facebook Inc. aduce apeluri vocale și video la serviciul său emblematic de rețele sociale, cea mai recentă încercare de a-și regla funcțiile de comunicații după ce a renunțat la Messenger ca aplicație separată în 2014.

Unii utilizatori, inclusiv cei din SUA, vor putea efectua apeluri vocale sau video din aplicația Facebook începând de luni. Noua caracteristică este doar un test, dar este menită să reducă nevoia de a sări înainte și înapoi între aplicația principală a Facebook și serviciul său de Messenger, a declarat Connor Hayes, director de management al produselor la Messenger.”