DIGI Romania: Vestea Excelenta, ce Ofera GRATUIT Romanilor

DIGI Romania suplimentar

DIGI Romania are o veste excelenta pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a decis iar sa le ofere in mod gratuit ceva de care oricare dintre ei se vor putea bucura in perioada imediat urmatoare. Mai exact, cei de la DIGI Romania au anuntat ca ofera 3 luni de gratuitate pentru extraoptiunile pe care clientii din Romania le pot activa pentru abonamentele de televiziune digitala care sunt disponibile in momentul de fata pentru oricare dintre ei.

DIGI Romania prezinta mai jos anuntul pe care l-a facut in mod oficial pentru clientii din toata Romania, si puteti vedea ce anume primiti gratuit timp de 3 luni de zile de la grupul de telecomunicatii. Mai exact, DIGI Romania le ofera clientilor care au abonamente de televiziune digitala optiunea de a se bucura gratuit timp de 3 luni de zile de extraoptiunile Maxpak, HBO, Film Now, 4K, sau toate, in functie de ceea ce alegeti voi.

DIGI Romania: Vestea Excelenta, ce Ofera GRATUIT Romanilor

DIGI Romania are preturi diferite pentru fiecare extraoptiune in parte, iar gratuitatea de 3 luni de zile e oferita separat pentru fiecare dintre ele, deci nu puteti sa activati una si sa le aveti pe toate. DIGI Romania impune si o perioada contractuala de minim 2 ani de zile, impreuna cu un abonament de televiziune digitala, deci nu puteti renunta la contractul pentru oricare dintre ele in toata aceasta perioada, si e bine sa stiti acest lucru de la bun inceput.

DIGI Romania ofera prin aceste extraoptiuni acces la o varietate de continut in format Full HD si chiar 4K, astfel ca alegerea lor va aduce posibilitatea de a vedea o varietate de filme, seriale, evenimente sportive, etc. Tot acest continut este disponibil prin intermediul abonamentului digital pe care cei de la DIGI Romania il ofera pentru toata lumea, asa ca nu trebuie decat sa alegeti fix ceea ce va intereseaza sa cumparati de la grupul de telecomunicatii.

DIGI Romania are mai multe detalii despre aceasta promotie speciala disponibile chiar in cadrul website-ului sau din Romania, deci puteti sa va uitati acolo la toate promotiile de care ar trebui sa stiti.