LIDL Romania: Decizia Oficiala, ce Primesc GRATUIT Romanii

LIDL Romania bonus

LIDL Romania ii surprinde pe romanii din toata tara cu o noua decizie oficiala grozava care anunta ce primim noi gratuit daca alegem sa ne facem cumparaturile in supermarket-urile sale din toata tara. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat ca toti clientii care folosesc LIDL Plus pentru a isi face cumparaturile din oricare dintre magazinele din tara au ocazia de a se bucura de premii gratuite daca isi scaneaza codul de client la fiecare achizitie.

LIDL Romania prezinta mai jos intr-un mesaj decizia oficiala pe care a luat-o de ceva vreme pentru clientii din toata tara si care se aplica indiferent de unde va faceti cumparaturile, sau de suma cheltuita. LIDL Romania spune ca daca ne scanam cumparaturile de fiecare data in aplicatia LIDL Plus, sumele sunt salvate in cadrul ei, iar cand atingem anumite praguri ni se ofera gratuit Cupoane Plus care contin si diverse premii de la compania romaneasca.

LIDL Romania: Decizia Oficiala, ce Primesc GRATUIT Romanii

LIDL Romania a creat LIDL Plus ca un sistem de fidelizare a clientilor, iar in cadrul aplicatiei dedicate exista o varietate de cupoane de reducere pe care le putem folosi in magazine. Acest Cupon Plus este un bonus suplimentar pe care LIDL Romania ni-l ofera, iar conform informatiilor disponibile pe website-ul companiei, de fiecare data cand atingem un anumit prag de cumparaturi, ar trebui sa primim cupoane pentru a putea lua gratuit anumite produse.

LIDL Romania spune ca are praguri de cumparaturi stabilite la 200 de LEI, 350 de LEI, 600 de LEI, sau 1000 de LEI, iar in cazul ultimului se ofera un voucher de cumparaturi in valoare de 20 de LEI. In aceasta idee, e logic faptul ca toate premiile oferite gratuit pana la acest voucher de 20 de LEI au valoare mai mica, astfel ca nu ar trebui sa aveti asteptari nerealiste in legatura cu ceea ce puteti primi fara plata de la lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania are toate detaliile despre aceasta promotie disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca daca sunteti interesati de ele, ar trebui sa mergeti acolo pentru a afla mai multe informatii.