iPhone 13: Ziua Lansarii in Luna Septembrie Dezvaluita Deja

iPhone 13 ziua lansarii

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max au deja dezvaluita ziua lansarii in luna septembrie, o veste extrem de buna pentru fanii Apple care asteapta cu foarte mare interes aparitia celor patru modele de telefoane din noua serie.

iPhone 13 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple la doar 9 – 10 zile din momentul in care va avea loc prezentarea oficiala, iar conform informatiilor aparute astazi, ne putem astepta sa cumparam telefoanele pe 10 septembrie, urmand ca livrarea sa se faca pe 17.

iPhone 13 lansat pe 17 septembrie ar sugera faptul ca ar trebui sa vedem conferinta de lansare pentru noile modele undeva prin 7 – 8 septembrie, iar aceste date se potrivesc cu ceea ce face in mod obisnuit compania Apple cu lansarile sale pentru noi modele de telefoane.

Seria iPhone 13 are dezvaluita aceasta data de lansare de catre un website din China, iar desigur ca ea este neoficiala, dar daca e sa fim sinceri, datele sunt logice pentru ca am mai vazut lansri in trecut la date similare, sunt in prima parte a lunii septembrie, iar conferinta ar trebui sa fie anuntata maine/poimaine.

iPhone 13 ziua lansarii septembrie

Daca Apple nu va anunta conferinta pentru prezentarea seriei iPhone 13 pana la finalul acestei saptamani, atunci e destul de putin probabil ca datele de 7/8 septembrie sa mai fie valabile, iar asta pentru ca americanii anunta conferintele de acest gen cu aproape doua saptamani inainte.