Windows 11: Anunt Microsoft Privind LANSAREA Oficiala pe PC

Windows 11 lansare

Windows 11 este urmatoarea versiune importanta a sistemului de operare pentru PC-uri, iar compania Microsoft ofera noi indicii cu privire la ziua in care lansarea sa va avea loc pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Microsoft au publicat mesajul de mai jos prin care le dau de inteles oamenilor din intreaga lume faptul ca Windows 11 urmeaza sa fie lansat in ziua de 20 octombrie, adica peste mai putin de doua luni de zile.

Windows 11 este foarte asteptat de catre multa lume din cauza schimbarilor importante care sunt asteptate impreuna cu noua versiune a sistemului de operare pentru calculatoare. Cei de la Microsoft n-au oferit pana acum informatii cu privire la momentul in care putem astepta lansarea Windows 11, insa iata ca acum ofera cel mai clar indiciu in acest sens, fara a spune totusi in mod foarte clar acest lucru, desi nu prea mai pot exista dubii.

Windows 11: Anunt Microsoft Privind LANSAREA Oficiala pe PC

Windows 11 va inlocui Windows 10 in calculatoarele multor oameni dupa 20 octombrie, asta daca atunci va si fi lansat in mod oficial de catre Microsoft, sau daca doar va fi prezentat pentru cei interesati de el. Deocamdata nu stim foarte clar care sunt planurile Microsoft in aceasta privinta, dar e clar ca este asteptat un eveniment pe 20 octombrie in legatura cu Windows 11 si cel mai probabil vorbim despre o lansare in care-i vom afla multe dintre noutatile foarte importante.

Windows 11 ar urma sa fie oferit gratuit de catre Microsoft pentru cei care folosesc Windows 10 in momentul de fata, ceea ce desigur ca n-ar fi o veste rea, dar ramane sa vedem cate limitari vor exista si aici. Windows 10 urmeaza sa treaca in plan secund pentru Microsoft, compania urmand a-si concentra lansarile de functii noi cu Windows 11, in timp ce actuala versiune va avea parte doar de actualizari menite sa rezolve probleme de functionare si cam atat.

Windows 11 ar trebui sa fie pus in distributie pana la finalul anului 2021 din moment ce lansarea este asteptata in data de 20 octombrie, asa ca nu mai avem de asteptat foarte mult pentru aparitia sa.