CEC Bank: Schimbarea Anuntata Oficial pentru Clientii Romani

CEC Bank rapiditate

CEC Bank a anuntat o serie de noi schimbari importante pentru clientii din toata Romania, iar de ele se poate bucura oricare are cont la banca si vea sa profite de ceea ce este oferit incepand de acum. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat ca aplicatia de mobile banking, CEC Mobile Bank are implementat sistemul Open Banking prin intermediul caruia clientii din Romania pot transfera bani rapid intre conturile lor si cele de la 5 banci din tara noastra.

CEC Bank a decis destul de greu sa implementeze acest sistem si pentru clientii sai din Romania, dupa cum confirma si banca mai jos, din moment ce alte 5 banci deja aveau implementat sistemul pentru clienti. Multumita lui, transferurile bancare ar trebui sa se faca intr-o perioada de timp mult mai scurta decat cea de o zi, care era standardul pana acum, astfel ca toti clientii CEC Bank care sunt dornici sa profite de acest beneficiu o pot face de acum.

CEC Bank: Schimbarea Anuntata Oficial pentru Clientii Romani

CEC Bank ofera posibilitatea de a folosi in mod gratuit aplicatia de mobile banking in momentul de fata in Romania, insa clientii trebuie sa activeze accesul la ea, altfel nu au cum sa se bucure de serviciu. Activarea serviciului de mobile banking pentru clientii CEC Bank dureaza putin, si e posibil sa puteti face totul chiar si fara a merge la una dintre unitatile bancii, deci puteti incerca sa profitati de Open Banking folosindu-va de ceea ce ne pune banca acum la dispozitie.

CEC Bank are informatii despre sistemul de Open Banking disponibile in website-ul sau, insa inclusiv atunci cand faceti un transfer de bani intre doua conturi ar trebui sa vedeti informatii despre rapiditatea cu care se fac platile. CEC Bank spune deasemenea in aplicatie care sunt cele 5 bani catre care putem face foarte rapid transferuri de bani in momentul de fata, asa ca stiti inainte sa incrcati sa trimiteti bani cuiva sperand ca vor ajunge repede.

CEC Bank ofera inclusiv posibilitatea de a face transferuri de bani la alte banci fara a IBAN-ul contului persoanei catre care faceti trimiterea, ci in schimb puteti folosi doar un numar de telefon.