ING Bank: Anunt Oficial cu SCHIMBARILE Facute pentru Clienti

ING Bank posta

ING Bank a anuntat o serie de noi schimbari importante pe care le face pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci ar fi bine sa stii ce anume a modificat banca pentru tine. Cei de la ING Bank au actualizat in cursul zilei de ieri aplicatia HomeBank disponibila pentru telefoanele iPhone si Android, in ea fiind implementate o varietate de schimbari, unele dintre ele aducand si functii care erau oferite de ceva vreme de catre unele banci din tara.

ING Bank surprinde cu decizia de a face in mod oficial aceste schimbari pentru clientii din toata Romania, insa ele vin ca vesti foarte bune de care multa lume se poate bucura chiar incepand de acum. Prima mare schimbare oficiala pe care cei de la ING Bank o fac este integrarea sistemului AliasPay pentru cei care au conturi bancare deschise, astfel ca putem in sfarsit sa primim, sau sa trimitem bani, de la alte banci/catre alte banci folosind doar un numar de telefon.

ING Bank: Anunt Oficial cu SCHIMBARILE Facute pentru Clienti

ING Bank are in cadrul aplicatiei HomeBank o sectiune speciala prin care putem configura sistemul, iar un inbox special pentru aceste tranzactii este de acum disponibil in cadrul aplicatiei. Separat de asta, ING Bank spune ca a optimizat procesul pentru aprobarea platilor online, iar aici probabil ca vor exista mai multi clienti multumiti pentru ca metoda anterioara nu era tocmai rapida, sau simpla, insa ramane de vazut daca se simplifica, sau nu.

ING Bank ofera posibilitatea de a accesa inbox-ul nou prin intermediul unei iconite a unui clopot care este vizibila in partea dreapta sus a interfetei principale a aplicatiei, deasupra datelor pentru conturi. Separat de aceste noutati, e foarte posibil ca ING Bank sa fi implementat si imbunatatiri pentru experienta generala de folosire, sau performante, asa ca per total ar trebui sa avem parte de o experienta buna de folosire a aplicatiilor sale.

ING Bank distribuie in mod gratuit aplicatia sa pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store pentru toti clientii si ar trebui sa o descarcati exclusiv de acolo.