DACIA Logan 2022: Problema Uriasa din Modelul cu o Premiera

DACIA Logan 2022 inaugurat

DACIA Logan 2022 este urmatoarea masina importanta pe care DACIA vrea sa o lanseze pentru clientii din toata Romania, iar asta se va intampla cel mai probabil chiar saptamana viitoare la Munchen. Intre timp, o problema foarte serioasa care afeceaza toti producatorii auto incepe sa se agraveze, iar aici vorbim despre penuria de semiconductori, o problema globala de care DACIA Logan 2022 ar putea sa nu scape, iar modelul hibrid ar putea fi cel mai afectat.

DACIA Logan 2022 va fi lansat cu foarte multe noutati de catre cei de la DACIA, vasta majoritate a lor urmand a fi preluate de la Logan 3, insa va veni si ceva nou pentru masinile romanesti, propulsia hibrida. Avand in vedere ca aceasta are nevoie de cele mai multe componente electronice, inclusiv un motor electric, unii jurnalisti straini spun ca modelul hibrid al DACIA Logan 2022 va fi disponibil in cantitati foarte mici si ar putea fi lansat cu intarziere.

DACIA Logan 2022: Problema Uriasa din Modelul cu o Premiera

DACIA Logan 2022 nu a fost pana acum in centrul altor zvonuri care sa spuna ca va fi amanata lansarea din cauza penuriei de semiconductori, insa DACIA si-a intrerupe deja de doua ori productia in Romania din acest motiv. Nu este nici pe departe greu de crezut ca DACIA Logan 2022 ar putea fi afectata de aceasta problema globala care e putin probabil sa fie rezolvata curand, dar si ca versiunea hibrida va fi cea care va fi afectata cel mai serios de toata situatia.

DACIA Logan 2022 ar urma sa fie lansata oficial la salonul auto de la Munchen, care incepe pe 7 septembrie, insa in reprezentante masinile ar trebui sa ajunga undeva pe la inceputul anului viitor. Chiar daca ne mai despart cateva luni de livrari, DACIA Logan 2022 ar urma sa fie afectata de problema semiconductorilor, asa cum au fost si alte modele ale DACIA in ultimele luni, asa cum s-a intamplat si in cazul grupului Renault deja.

DACIA Logan 2022 va fi una dintre cele mai interesante masini din 2021, si poate chiar 2022, a celor de la DACIA, iar asta multumita propulsiei hibride care vine ca o premiera pentru masinile romanesti.