LIDL Romania: Schimbari OFICIALE Anuntate Tuturor Romanilor

LIDL Romania balcani

LIDL Romania a anuntat o serie de schimbari oficiale pentru toti romanii din toata tara, lantul de supermarket-uri venind cu surprize extrem de bune pentru clientii care ajung in toate magazinele sale. Mai exact, LIDL Romania a decis sa readuca in magazinele din Romania produsele din Republica Moldova, ele avand foarte mare succes in trecut, astfel ca daca asteptati ca ele sa revina, atunci de saptamana viitoare va veti putea bucura iar de ele.

LIDL Romania prezinta mai jos o parte dintre schimbarile care vor veni in toate magazinele sale incepand de saptamana viitoare, astfel ca daca erati interesati de ele, ar trebui sa urmariti cu atentie tot ce vine nou. Exista si un catalog pe website-ul LIDL Romania cu produsele care vor fi incluse in oferta din toate magazinele ca parte a promotiei cu produse din Republica Moldova, astfel ca stiti din timp ce veti putea cumpara din locatiile sale.

LIDL Romania: Schimbari OFICIALE Anuntate Tuturor Romanilor

LIDL Romania nu se limiteaza doar la produsele din Republica Moldova, ci va avea de saptamana viitoare inclusiv alte produse facute in stil balcanic, ele fiind prezentate intr-un catalog separat disponibil in website-ul sau. Puteti intra acolo pentru a vedea ce produse din zona muntilor Balcani vor ajunge in magazinele LIDL Romania din toata tara, si veti putea gusta multe dintre bunatatile pe care le mananca tarile din apropierea Romaniei, poate chiar in fiecare zi.

LIDL Romania are in catalogul de mai jos inclusiv alte produse care vor fi oferite la promotie de saptamana viitoare, iar reducerile sunt unele destul de interesante pentru clientii din toata tara. Toate aceste promotii vor fi oferite incepand cu data de 30 august de catre LIDL Romania pentru clientii sai, astfel ca de atunci puteti merge in magazinele din oricare zona din tara pentru a cumpara orice va intereseaza din catalogul pe care il aveti listat mai sus.

LIDL Romania mai are si alte promotii speciale care sunt disponibile ca parte a ofertelor incluse in LIDL Plus, deci daca sunteti interesati de ceva de acolo, veti putea profita si de acele reduceri.