Android: Google ii ALERTEAZA pe Utilizatorii de Telefoane

0

Android curatare

Android este astazi din nou in centrul unei alerte extrem de importante pe care compania Google a emis-o pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta deoarece a deci sa aplice o masura importanta, adica sa elimine unele aplicatii din Google Play Store. Vorbim despre o serie de aplicatii pentru Android care sunt infectate cu malware-ul joker, cel care este gandit pentru a fura banii oamenilor prin abonarea la servicii scumpe fara ca utilizatorii sa stie.

Android are masuri de acest gen luate in mod constant de catre cei de la Google, compania americana incercand sa le ofere utilizatorilor doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba de folosirea sistemului de operare. In aceasta idee, daca aveti in telefoanele voastre oricare dintre aplicatiile de mai jos, ar fi bine sa le stergeti imediat din Android pentru a nu risca sa fiti afectati de malware-ul extrem de periculos care a fost descoperit de ceva vreme.

Android: Google ii ALERTEAZA pe Utilizatorii de Telefoane

Android are eliminate din Google Play Store aplicatiile Auxiliary Message, Element Scanner. Fast Magic SMS, Free CamScanner, Go Messages, Super Message, Great SMS, Travel Wallpapers. Aceste aplicatii pentru Android se alatura unei lungi liste de aplicatii care au fost lansate pana in momentul de fata pentru telefoanele care ruleaza acest sistem de operare, iar de toate dintre ele ar trebui sa ne ferim in momentul de fata pentru a nu fi infectati.

Android este protejat de catre Google in masura in care acest lucru este posibil, dar si in masura in care utilizatorii se protejeaza singuri impotriva riscurilor care exista pe intregul internet, din pacate. E nevoie si ca oamenii sa incerce sa isi dea seama ce fel de aplicatii le vor binele, sau raul, si sa se fereasca de cele care nu ar trebui instalate in telefoanele lor, iar desigur ca exista destule care intra in aceasta categorie, insa nu toata lumea stie cum sa le identifice.

Android va fi mereu o tinta pentru hackeri atat timp cat are miliarde, peste miliarde, de utilizatori care il folosesc, astfel ca ramane de vazut ce fel de aplicatii va mai elimina Google din magazinul sau.