Samsung GALAXY S22: Importanta Hotarare care Surprinde Total

Samsung GALAXY S22 expediat

Samsung GALAXY S22, urmatoarea generatie de telefoane de top pe care compania Samsung vrea sa o puna in vanzare la inceputul anului viitor, ar urma sa intre in proces de productie undeva prin luna noiembrie, chiar mai devreme decat se astepta multa lume.

Samsung GALAXY S22 ar avea deja unele componente in plin proces de productie, ceva ce vine ca o adevarata surpriza din moment ce este de asteptat ca lansarea telefonului sa aiba loc in ianuarie, dar iata ca lucrurile sunt usor grabite de catre coreeni.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa aiba dezvaluite mai multe dintre secrete deca va fi intr-adevar fabricat inca din noiembrie, iar pe masura ce componentele sunt produse la scara larga, vom afla cu siguranta si ceea ce vor aduce ele in noile modele de telefoane.

Samsung GALAXY S22 este asteptat tot in trei modele, insa cele de anul acesta ar trebui sa aiba procesoare mai performante, baterii de capacitate mai mare, camere mai bune, medii de stocare mai rapide, insa si ecrane facute cu tehnologii mult mai performante.

Samsung GALAXY S22 va fi o serie de telefoane care va genera foarte multa atentie, iar multi oameni vor fi dornici sa alfe mai multe in legatura cu schimbarile care vor fi aduse de ele, asa ca asteptarile vor fi destul de mari pentru lansarea dispozitivelor din luna ianuarie.