DACIA Duster 3: Alegerea GREA pentru Clienti Dupa Lansare

DACIA Duster 3 optiuni

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in laboratoarele celor de la DACIA, noul model de SUV fiind gandit cu schimbari majore in comparatie cu generatia actuala vanduta de catre grupul romanesc. Stim deja ca multe dintre marile schimbari pe care DACIA Duster 3 le va aduce vor fi preluate de la Logan 3, insa desigur ca vom vedea si alte schimbari interesante, unele care deja sunt oferite in cazul masinilor Renault, asa cum s-a intamplat si la alte modele.

DACIA Duster 3 va fi o revolutie pentru seria de SUV-uri pe care le vinde DACIA in intreaga lume, insa atunci cand va fi lansat, clientii vor avea o alegere destul de dificila in fata. Mai exact, cei de la DACIA au lansat chiar recent lansarea Jogger, un crossover care ar putea fi chiar mai interesant decat actualele Duster pentru unii, dar care ar putea genera concurenta pentru DACIA Duster 3 in momentul in care acest nou model va ajunge pe piata.

DACIA Duster 3: Alegerea GREA pentru Clienti Dupa Lansare

DACIA Duster 3 este un SUV, in timp ce Jogger este un crossover, dar ceea ce ofera fiecare in parte va conta foarte mult, mai ales ca acest nou model va fi oferit de catre cei de la DACIA inclusiv intr-o versiune hibrida. Imaginile care ne aratau Jogger panga DACIA Duster 2021 confirmau faptul ca masinile vor fi foarte apropiate ca dimensiuni, inaltime, dar noul model va avea mai multe locuri, in timp ce nici macar DACIA Duster 3 nu va avea 7 locuri pentru pasageri.

DACIA Duster 3 va fi lansat in acelasi timp cu, sau doar putin inainte de, Bigster, iar atunci clientii romani vor avea de ales intre trei modele de masini care vor fi destul de apropiate din multe puncte de vedere. Jogger, DACIA Duster 3, Bigster vor fi modelele dintre care ar trebui sa aleaga cei care se gandesc sa cumpere un SUV, iar alegerea ar putea fi destul de grea daca si preturile pentru fiecare model vor fi similare, pentru ca dotarile vor cam semana.

DACIA Duster 3 este o masina foarte asteptata de catre multi clienti, insa daca ea va si reusi sa le indeplinaesca asteptarile e o cu totul alta poveste, dar mai multe vom afla despre ea in urmatorii ani.