Romania: Marturia Tulburatoare a unui Pacient Infectat cu COVID-19

0

Romania Marturia Tulburatoare Pacient Infectat COVID-19

CNCAV, care coordoneaza vaccinarea in Romania, a publicat o marturie tulburatoare a unui roman in varsta de 34 de ani, nevaccinat, care de aproape 3 saptamani este internat la terapie intensiva dupa infectare cu COVID-19.

““Am crezut că o să mor în fiecare zi.”
Afirmația tulburătoare îi aparține unui tânăr în vârstă de 34 de ani care, timp de aproape 3 săptămâni, a fost intubat în vreme ce se afla internat în Secția de Terapie Intesivă a spitalului.
Tânărul, care nu este vaccinat, s-a infectat cu Sars-CoV 2 pe când se afla în vacanță în Italia.
Cateva zile și-a administrat singur un tratament cu vitamine. Când și-a dat seama că nu mai poate respira, a venit la spital.
Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la sută. A fost necesară intubarea lui pentru a-l putea salva. Timișoreanul spune că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID-19.
“Fiecare decide pentru viața lui, dar am văzut acum, pe propria piele, că e mai bine să te vaccinezi, decât să nu o faci și să ai o formă atât de gravă. E mai bine să te vaccinezi decât să îți pui viața în pericol”, marturisește tânărul pacient aflat încă pe patul din Secția de Terapie Intensivă.
Datorită efortului echipei medicale de la ATI, condusă de dr. Mirela Porosnicu, care timp de 3 săptămâni a luptat continuu, tânărul a fost salvat. Vor trebui să treacă luni bune, însă, până când își va reveni în totalitate.
Consultați medicul ori de câte ori nu vă simțiți bine!
Respectați măsurile de protecție!”