DACIA Jogger: FOTO cu Noul Duster Mai Mic Anuntat Oficial

DACIA Jogger imagini fata

DACIA Jogger a fost anuntata in mod oficial de catre cei de la DACIA pentru toata lumea cu doar cateva zile in urma, iar dupa cum puteti vedea din imaginile foto de mai jos, pare sa fie un fel de Duster mai mic. Vorbim despre un crossover, care nu e nici SUV, nici sedan, adica nici Logan si nici Duster, ci DACIA Jogger, o noua optiune in seria de masini pe care le vinde DACIA, iar asta probabil ca va genera si mai multa confuzie in randul clientilor care o asteptau.

DACIA Jogger a fost partial dezvaluita de catre DACIA cu un clip video pentru confirmarea denumirii pe care o va avea noua masina care va fi lansata saptamana viitoare in cadrul salonului auto de la Munchen. Imaginile concept pe care le vedeti in acest articol ne prezinta o DACIA Jogger care este reprodusa in baza imaginilor pe care DACIA le-a prezentat pentru a dezvalui partial masina la care a lucrat pentru o perioada destul de lunga de timp.

DACIA Jogger: FOTO cu Noul Duster Mai Mic Anuntat Oficial

DACIA Jogger imagini spate
FOTO: Koleka.

DACIA Jogger e gandita ca un inlocuitor pentru vechiul Logan MCV si pentru Lodgy, insa puteti vedea ca seamana destul de bine cu Logan 3 si versiunea facelift a Duster, preluand cate ceva de la fiecare in parte. Inclusiv imaginile spion cu DACIA Jogger au aratat ca e aproape la fel de mare ca un Duster, ceea ce vine ca o surpriza interesanta, dar masina are 7 locuri pentru pasageri, deci trebuia sa aiba si dimensiuni pe masura asteptarilor clientilor.

DACIA Jogger nu e gandita chiar ca o masina pentru orice fel de client, ea are o nisa mai restransa de potentiali clienti in comparatie cu Logan sau Duster, insa cei de la DACIA au decis ca e timpul sa-si “imbogateasca” oferta. Includerea DACIA Jogger printre modelele pe care DACIA le vinde ar trebui sa le ofere tuturor clientilor mai multe optiuni, dar in realitate vorbim mai mult despre batai de cap in alegerea unui model care sa fie util.

DACIA Jogger va fi lansata in mod oficial in cadrul salonului auto de la Munchen de la inceputul saptamanii viitoare, insa lansaea efectiva nu se stie clar cand va avea loc.