BRD Romania: IMPORTANTE Schimbari Anuntate Clientilor Romani

BRD Romania setari

BRD Romania a anuntat o serie de noi schimbari importante pentru clientii din toata tara, iar asta in conditiile in care banca a pregatit noutati despre care ar trebui sa stie cei care-i folosesc serviciile. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa faca schimbari pentru aplicatia YOU, gandita ca inlocuitoare pentru cea MyBRD, astfel ca experienta de folosire a ei ar trebui sa fie imbunatatita multumita functiilor care au fost implementate incepand de acum in cadrul sau.

BRD Romania invearca sa le ofere clientilor din toata tara doar cele mai bune servicii in fiecare zi, iar aceste schimbari facute acum au obiectivul de a face fix acest lucru pentru toti dintre ei. In aceasta idee, cei de la BRD Romania le spun romanilor din toata tara faptul ca aplicatia YOU are incepand de zilele trecute implementata posibilitatea de a gasi rapid IBAN-ul pentru a-l partana catre oricine trebuie sa ne trimita bani, afisarea sa mai proeminenta fiind ceruta de multa vreme.

BRD Romania: IMPORTANTE Schimbari Anuntate Clientilor Romani

BRD Romania spune deasemenea faptul ca incepand cu noua versiune a aplicatiei YOU putem sa ne afisam si sa cream mai usor numele de utilizator pentru logare in platforma web pe care o ofera banca, fara a mai folosi numere lungi. Desi asta nu e neaparat o schimbare extrem de importanta pentru clientii BRD Romania, banca permite deasemenea descarcarea notei de informare GDPR cu privire la prelucrarea datelor personale ale clientilor sai.

BRD Romania spune deasemenea ca a implementat in cadrul aplicatiei YOU si rezolvari pentru diverse probleme mici descoperite pana acum, plus imbunatatirea performantelor generale ale aplicatiei. Acestea din urma sunt obisnuite pentru cam orice fel de actualizare de aplicatie, fie ca e una a BRD Romania, sau a altei banci, ori chiar a altui serviciu online, dar probabil ca multi dintre voi stiti deja acest lucru in baza actualizarilor facute pana acum.

BRD Romania isi distribuie aplicatia YOU prin intermediul App Store si Google Play Store in mod gratuit, iar daca vreti sa o descarcati, ar trebui sa o faceti exclusiv de acolo in momentul de fata.