DACIA Duster 2021: Problemele IMPORTANTE pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 criza

DACIA Duster 2021 este noul model de SUV care a fost lansat de catre cei de la DACIA pentru clientii din toata Europa chiar de saptamana trecuta, insa din pacate se pare ca exista probleme foarte serioase cu productia sa. Cei de la DACIA au anuntat iar oprirea productiei timp de 5 zile din cauza crizei globale de semiconductori, iar ea este atat de serioasa incat compania nu are de ales incat sa opreasca in Romania productia mai multor modele, inclusiv a DACIA Duster 2021.

DACIA Duster 2021 este modelul facelift lansat de catre cei de la DACIA pentru a impulsiona vanzarile de SUV-uri in Europa, o versiune speciala pentru 2022 fiind deasemenea dezvaluita in mod oficial. In ambele cazuri, e foarte posibil ca productia DACIA Duster 2021 sa fie serios afectata de ceea ce se intampla la nivel global pe piata de semiconductori, aceste componente fiind disponibile in cantitati extrem de limitate peste tot in lume, din pacate.

DACIA Duster 2021: Problemele IMPORTANTE pentru Noul Model

DACIA Duster 2021 nu pare sa fi fost afectata deocamdata la nivel de dotari din cauza acestor probleme, insa vechile modele ale Duster au fost livrate, pe final de productie, cu unele dotari scoase din masini. DACIA a luat aceasta decizie pentru a livra masinile la clienti, urmand ca acele componente sa fie montate mai tarziu, cand sunt disponibile, si nu este exclus ca DACIA Duster 2021 sa ajunga in aceeasi situatie din cauza lipsei de semiconductori in 2021.

DACIA Duster 2021 este asamblata in mai multe fabrici de catre cei de la DACIA, insa nu se stie in cate dintre ele productia a fost substantial afectata, astfel ca ramane in urmatoarele saptamani sa vedem ce se intampla. Cert este faptul ca in Romania productia DACIA Duster 2021 are de suferit de pe urma crizei de semiconductori, aceasta parand sa continue sa se adanceasca, aceasta fiind a treia oprire temporara a productiei DACIA de pana acum.

DACIA Duster 2021 poate fi cumparata de catre oricine in momentul de fata, unele dintre modele fiind deja livrate in reprezentante, asa ca puteti sa mergeti sa vedeti ce anume va intereseaza.