Kaufland: Beneficiul IMPORTANT pentru Clientii din Romania

Kaufland individualizat

Kaufland le ofera clientilor din toata Romania un beneficiu foarte important despre care nu toti stiu, iar asta pentru ca nu toti dintre ei aleg sa profite de serviciile pe care le ofera lantul de hypermarket-uri. Mai exact, cei de la Kaufland le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia pentru Kaufland Card si de promotii personalizate in baza cumparaturilor pe care le fac in fiecare zi, ceva ce desigur ca le permite sa vada reduceri la anumite produse din magazine.

Kaufland ofera acest beneficiu pentru oricare dintre clientii din Romania care in aceasta perioada vor sa profite de el in mod gratuit, iar asta pentru ca nu exista vreo limitare in ceea ce priveste ofertele, daca aveti Kaufland Card. Un Kaufland Card poate fi facut in doar cateva minute de catre oricare dintre romanii care vor sa profite de promotiile personalizate care sunt disponibile, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la ofertele pe care Kaufland le are.

Kaufland: Beneficiul IMPORTANT pentru Clientii din Romania

Kaufland individualizat promotii

Kaufland ofera prin Kaufland Card acces la o gama foarte variata de reduceri speciale, iar majoritatea dintre ele sunt disponibile in cadrul aplicatiei speciale pe care lantul de hypermarket-uri o ofera pentru clienti. Acolo exista o sectiune speciala in care sunt listate toate ofertele disponibile exclusiv pentru aceste carduri de fidelitate de la Kaufland, iar oricare dintre voucherele de reduceri trebuie activate manual de catre clienti pentru a profita de oferte.

Kaufland nu activeaza in mod automat ofertele pe care le are pentru Kaufland Card, deci daca nu activati voi manual voucher-ul, cand ajungeti la casa nu puteti beneficia de reducerea pentru orice fel de produs din promotie. Kaufland nici nu marcheaza la rafturi toate produsele care au promotii cu Kaufland Card, astfel ca trebuie sa fiti voi atenti si sa le gasiti pe cele care sunt disponibile la pret promotional in momentul de fata in Romania.

Kaufland are mai multe detalii despre aceste oferte disponibile pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea daca exista disponibil si ceva pentru voi in momentul de fata.