BANCA Transilvania: Beneficii SPECIALE pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania accesorii

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, avand milioane de clienti in toata tara, iar pentru multi dintre ei ofera o serie de beneficii speciale despre care nu stiu chiar toti dintre ei. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de 5 metode de a face plati fara a folosi cardul, ci doar dispozitive electronice pe care le au la ei mai tot timpul, eliminand necesitatea de a tine bani prin buzunare.

BANCA Transilvania ofera ca prima metoda de plata mobila aplicatia BT Pay, aceasta permitand configurarea unui telefon pentru a face plati oriunde in Romania, atat timp cat exista un POS contactless. Aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania permite folosirea telefoanelor iPhone si Android pentru plati mobile, fie prin Apple Pay, Google Pay, sau utilizare directa, iar cu ea pot fi configurate si smartwatch-urile care au un sistem de operare asociat celor principale.

BANCA Transilvania: Beneficii SPECIALE pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania ofera ca o alternativa si posibilitatea de a cumpara un ceas Mondaine care are implementate componente ce permit efectuarea de plati folosind cardurile bancii. Separat de asta, BANCA Transilvania ofera spre vanzare inclusiv o bratara special conceputa pentru clientii sai, iar la fel ca in cazul ceasurilor aceasta ofera optiunea de a face plati mobile la orice fel de comercianti utilizand aceleasi carduri emise de catre banca pentru toti clientii.

BANCA Transilvania este una dintre putinele care ofera posibilitatea de a folosi sistemul Garmin Pay pentru plati mobile cu oricare dintre dispozitivele pe care aceasta companie le-a creat. In aceeasi masura, BANCA Transilvania ofera suport pentru Fitbit Pay, un alt sistem mai putin folosit pentru plati mobile, dar daca aveti un dispozitiv de acest gen, atunci il puteti folosi pentru plati mobile oricand aveti nevoie de asa ceva in viata de zi, cu zi.

BANCA Transilvania ofera informatii pe website-ul sau despre toate aceste sisteme de plati mobile, asa ca puteti intra acolo pentru a afla toate detaliile despre care ar trebui sa stiti in momentul de fata.