WhatsApp: Extrem de IMPORTANTA Schimbare pentru Telefoane

WhatsApp reglaj

WhatsApp face o schimbare extrem de importanta pentru telefoanele din intreaga lume, aplicatia de mesagerie fiind imbunatatita special pentru a-i ajuta pe utilizatori sa se bucure de cea mai buna experienta posibila. In baza unei modificari implementate pentru versiunea beta a aplicatiilor pentru telefoanel emobile, cei de la WhatsApp intentioneaza sa le permita utilizatorilor sa modifice optiunile privind accesarea platformei de mesagerie.

WhatsApp va implementa, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, o noua optiune care ne va permite sa alegem ce persoane nu pot vedea cand suntem activi in cadrul platformei. Acum WhatsApp ne ofera optiunea de a afisa activitatea in platforma pentru toata lumea, doar pentru contactele din agenda noastra, sau optiunea de a o ascunde complet, insa o noua optiune va permite selectarea contactelor care nu vor putea vedea activitate.

WhatsApp: Extrem de IMPORTANTA Schimbare pentru Telefoane

WhatsApp ne va oferi, practic, posibilitatea de a le permite doar contactelor sa ne vada activitatea in platforma, dar sa si selectam unele contacte pentru care aceasta nu va fi afisata deloc. Optiunea este extrem de buna pentru un control mai fin asupra oamenilor care pot vedea cand suntem activi in platforma, sau nu, iar lumea a cerut de foarte multa vreme o asemenea schimbare, insa cei de la WhatsApp au tot refuzat sa o faca in mod oficial.

WhatsApp isi schimba acum tactica si ne permite sa alegem doar anumiti oameni care sa nu ne vada activitatea, asta pentru a impiedica situatiile in care trebuie sa o dezactivam pentru toti, sau sa o lasam pentru toti. De ce a asteptat WhatsApp atat de mult pentru a ne oferi o functionalitate de acest gen este greu de spus, insa important este ca ea ne este oferita de catre platforma de mesagerie pentru a controla mai clar ceea ce se intampla cand suntem online.

WhatsApp va lansa aceasta functionalitate abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita tuturor oamenilor, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pentru ca totul sa fie disponibil pentru noi.