LIDL Romania: Vestile Excelente, ce le da GRATUIT Romanilor

LIDL Romania vidare

LIDL Romania nu conteneste in a anunta vesti excelente pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca transmite o noua surpriza prin care a pregatit noi gratuitati pentru clientii din toata tara. Cei de la LIDL Romania le transmit romanilor ca anume pot primi gratuit daca aleg sa-si faca cumparaturile in oricare dintre locatiile din tara in aceasta perioada, promotia fiind similara cu una care a fost desfasurata de catre lantul de supermarket-uri recent.

LIDL Romania ne vorbeste mai jos despre ceea ce ofera gratuit pentru clientii sai din tara, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii cum anume poti profita de tot acum. Cei de la LIDL Romania promoveaza intens produsele bio in randul clientilor din toata Romania, astfel ca a “pus la bataie” 3 aparate de vidat de la Electrolux impreuna cu 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare pentru cei care cumpara produse bio.

LIDL Romania: Vestile Excelente, ce le da GRATUIT Romanilor

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa cumpere produse in valoare de 70 de LEI pentru a putea intra in aceasta promotie speciala, insa printre ele trebuie sa existe si unul din categoria bio. Dupa ce faceti cumparaturile, cei de la LIDL Romania va cer sa va inscrieti in website-ul promotiei pentru a participa la aceasta campanie, iar asta pentru ca in lipsa unei inscrieri nu veti beneficia de posibilitatea de a castiga ceva, pentru ca nu sunteti inscrisi automat.

LIDL Romania face aceasta mentiune pentru toti cei care pana acum nu s-au chinuit sa se inscrie pentru a participa la aceste promotii, ci doar au facut cumparaturile din magazinele sale. Este foarte important sa stiti ca e nevoie sa va inscrieti manual la promotie pentru a avea o sansa reala de castig, iar LIDL Romania va alege castigatorii dupa finalizarea campaniei, deci aveti de asteptat pana cand veti afla daca ati castigat ceva, sau nu.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca grabiti-va sa cumparati produsele care fac parte din promotia aceasta a lantului de supermarket-uri.