DEDEMAN: ATENTIE! ALETA Emisa pentru Milioane dintre Romani

DEDEMAN alerta

Dedeman, unul dintre cele mai mari lanturi din Romania care vinde produse pentru bricolaj, a emis o alerta foarte importanta pentru milioanele de clienti din toata tara si trebuie sa stie toata lumea despre ea. Dupa ce acum aproximativ o saptamana de zile cei de la Dedeman au publicat pe pagina de pe reteaua de socializare Facebook un mesaj prin care ii atentionau pe romani cu privire la problema fraudelor online, acum au informatii inclusiv pe website.

Dedeman incearca sa ii alerteze pe romani in legatura cu problemele foarte grave cu care se pot confrunta clientii din toata tara, iar asta in cauza faptului ca atacurile de tip phoshing pot ajunge sa-i lase pe romani si fara bani. Dedeman vorbeste in primul rand despre atacurile care se desfasoara prin SMS si le aduc in atentie romanilor oferte false, sau amenintari cu privire la pierderile de date, conturi de pe retelele de socializare, etc, totul fiind fals.

DEDEMAN: ATENTIE! ALETA Emisa pentru Milioane dintre Romani

DEDEMAN alerta siguranta

Dedeman vorbeste in continuare despre email-urile de tip phishing care pot include aceleasi tipuri de mesaje care au la baza fie oferte false, fie chiar amenintari menite sa-i sperie pe cei care le citesc. Din pacate, aceste email-uri pot contine, ca si SMS-urile, link-uri web, insa Dedeman spune ca ele pot veni si cu atasamente malitioase, adica documente sau arhive, iar accesarea acestora de pe calculatoare, sau telefoane, poate duce la compromiterea completa a acestora.

Dedeman vorbeste in final si despre una dintre cele mai folosite metode de a raspandi atacurile de tip phishing, cea prin care sunt folosite retelele de socializare/mesagerie Facebook, WhatsApp, Telegram, Instagram. Prin acestea se distribuie cel mai des si cel mai mult atacurile de tip phishing, iar Dedeman ne spune sa fim extrem de atenti pentru a nu ne lasa pacaliti de cei care vor sa ne faca rau prin aceste atacuri care devin tot mai dese, din pacate.

Dedeman are toate aceste informatii disponibile chiar pe website-ul sau pentru toti romanii, astfel ca e suficient sa intrati acolo si veti afla toate detaliile necesare pentru a sti cum sa va protejati.