DACIA Logan: Modelul EXCLUSIV despre care Romanii NU Stiau

DACIA Logan crossover

DACIA Logan este unul dintre cele mai populare modele de masini pe care DACIA le-a produs vreodata, iar separat de modelele care circula pe drumurile publice exista si atelele speciale despre care multi nu stiu. DACIA Logan a fost lansata cu aproape doua decenii in urma, iar de-a lungul timpului cei de la DACIA au facut publice nu doar diverse modele comerciale de masini, ci si unele modele speciale care au fost dezvaluite doar sub forma de concept.

DACIA Logan a fost dezvaluita intr-un asemenea model exclusiv de catre cei de la DACIA fara ca foarte multa lume sa mai stie despre ce masina este vorba, dar ea ar fi un punct de referinta pentru actualul Jogger. Mai jos puteti vedea un model exclusiv al DACIA Logan care are denumirea Steppe, el fiind creat pentru a arata cum ar putea fi transformata versiunea MCV in ceva care pare sa semene cu ceea ce este acum Jogger, adica un fel de crossover.

DACIA Logan: Modelul EXCLUSIV despre care Romanii NU Stiau

DACIA Logan crossover steppe
DACIA Logan MCV Steppe concept.

DACIA Logan a avut aceasta versiune Steppe facuta nu doar sub forma de concept, ci chiar produsa in cateva modele prototip cu denumirea Heuliez Edelweiss, insa pana la urma s-a decis renuntarea la idee. DACIA Logan a fost prezentata in aceste versiuni concept si prototip in 2006 si 2007, deci a trecut mai bine de un deceniu ca ideea de atunci sa evolueze si sa ajunga la ceea ce numim in momentul de fata versiunea Jogger, una extrem de interesanta.

DACIA Logan crossover vechi
DACIA Logan MCV Steppe concept.

DACIA Logan a fost sursa de inspiratie pentru multe dintre noutatile Jogger, iar asta pentru ca o buna parte dintre dotarile actuale sunt luate de la Logan 3 si Sandero 3, dupa cum stiati deja. Totusi, separat de acestea, e interesanta ca si un model al DACIA Logan prezentat cu aproximativ 14 ani in urma pare sa fi fost in centrul a ceea ce cunoatem in momentul de fata cu denumirea Jogger, si e posibil sa mai fie alte surprize pentru modelele viitoare.

DACIA Logan crossover Heuliez Edelweiss
DACIA Logan prototip Heuliez Edelweiss.

DACIA Logan ar putea prelua deasemenea de la Jogger partea de hibridizare, insa deocamdata nu se stie cam cand anume s-ar putea intampla acest lucru pentru masini.