Banca Transilvania: Anunt Oficial, ce Nu Stiau Multi Clienti

Banca Transilvania durata

Banca Transilvania le transmite astazi clientilor din toata Romania un anunt oficial cu o dezvaluire despre care multi dintre ei nu stiau, dar care este foarte importanta pentru cei care folosesc conturile pentru tranzactii. In mesajul de mai jos vedeti ca Banca Transilvania le explica tuturor clientilor din Romania cat dureaza pana are loc o tranzactie si banii sunt transferati in cardurile lor de la alte banci, sau din cardurile lor catre alte banci din tara.

Banca Transilvania furnizeaza aceste informatii pentru ca nu foarte multa lume stie cat dureaza pana cand sunt transferati banii intre conturi de la diverse banci, o problema pe care putini o au in vedere in general. In ciuda acestui lucru, este bine sa stiti cat dureaza transferurile de bani pentru ca daca primiti bani de la o persoana, sau companie, de la alta banca, atunci aveti de asteptat pana a doua zi pentru a primi banii in contul vostru.

Banca Transilvania: Anunt Oficial, ce Nu Stiau Multi Clienti

Banca Transilvania spune ca banii care sunt depusi la casieriile sale, sau la bancomate, ajung in aceeasi zi lucratoare in conturile clientilor, ceva ce desigur ca e valabil si la multe alte banci. Inclusiv transferurile de bani facute de catre alti clienti ai Banca Transilvania ar trebui sa ne aduca banii in conturi in aceeasi zi lucratoare, sau viceversa, sau cel putin asta spune banca in cadrul paginii cu informatii disponibila acum pe website-ul sau.

Banca Transilvania spune ca exista totusi posibilitatea de a primi banii instant in cont, probabil pentru transferurile facute prin Alias Pay, insa din pacate nu toate bancile din Romania il au implementat. Cand vine vorba despre transferurile in euro, Banca Transilvania spune ca acestea se fac international in o zi lucratoare daca e vorba despre zona SEPA, sau de 2 zile lucratoare daca este vorba despre zonele non SEPA, asa ca e bine sa stiti si asta.

Banca Transilvania are toate detaliile importante despre aceste tipuri de transferuri disponibile in cadrul website-ului sau pentru oricine e interesat sa afle ce se intampla cu banii.