Guvernul Romaniei: Noi Reguli pentru Restrictiile din Romania

Guvernul Romaniei pregateste noi modificari pentru restrictiile care ar trebui sa intre in vigoare in perioada urmatoare in unele localitati din tara, iar acum aflam ca in cazul nuntilor care au fost deja programate ar urma sa fie permisa desfasurarea doar cu certificatele COVID.

Guvernul Romaniei vrea practic sa permita folosirea certificatelor COVID disponibile din iulie pentru a facilita organizarea de evenimente cu multe persoane, asa ca desi s-a spus ca nu se va impune folosirea lor in Romania, iata ca pana la urma se va face asta.

“Mai sunt două lucruri pe care vreau să le menționez, care mi-au fost aduse în atenție. Sunt nunți programate în perioada următoare în zone unde deja se vede că ajungem la 3 la mie. Aş vrea să ne asigurăm că aceste nunți nu sunt anulate și ar trebui să folosim certificatul verde pentru acestea, dacă se poate.

Oamenii nu pot să-și mai modifice data de la o săptămână la alta și atunci aș propune, pentru nunțile care sunt deja programate și sunt în zone unde incidența crește, să folosim certificatul verde.”