Carrefour: IMPORTANT Anunt ce da GRATUIT Clientilor Romani

Carrefour protejare

Carrefour a publicat un foarte important anunt care vizeaza clientii si magazinele din toata tara, iar despre el ar fi bine sa stii pentru ca este ceva ce nu se face tocmai des, sau pentru perioade lungi de timp. Mesajul de mai jos al celor de la Carrefour ne anunta despre faptul ca in 20 de magazine Carrefour din toata tara clientii vor putea aduce PET-uri de sticle pentru a cumpara cu ele fructe si legume romanesti, o initiativa extrem de interesanta.

Carrefour le ofera romanilor posibilitatea de a cumpara cate un fruct, sau o leguma, cu fiecare PET pe care il aduc in magazine pentru reciclare, deci puteti sa plecati acasa cu destule fructe si legume daca aduceti multe sticle. Daca aveti sticle rPET Dorna, atunci vi se dubleaza cantitatea de fructe si legume pe care le puteti lua de la Carrefour, astfel ca merita sa obtineti ceva pentru sticlele de plastic pe care in mod normal le-ati arunca undeva.

Carrefour: IMPORTANT Anunt ce da GRATUIT Clientilor Romani

Carrefour spune ca face totul intr-un parteneriat pe care l-a initiat cu cei de la Coca Cola Romania, astfel ca are in 20 de magazine din tara o serie de zone speciale in care aceste PET-uri pot fi duse pentru reciclare. Carrefour spune ca aceasta este a treia editie in care aduna PET-uri de la romani si le ofera posibilitatea de a primi produse in mod gratuit in schimbul lor, astfel ca merita sa profitati de tot pentru a putea lua fructe si legume in mod gratuit.

Carrefour incearca sa ii invete pe romanii sa nu arunce PET-urile care trebuie reciclate, ci sa le aduca in magazinele sale, dar desigur ca ar trebui facute si sisteme pentru adunarea acestor sticle. In mai toate tarile vestice ale Europei exista aparate speciale care preiau sticlele ce pot fi reciclate si le ofera oamenilor diverse sume de bani, insa la Carrefour s-a ales oferirea de fructe si legume romanesti, cate una pentru fiecare PET care este reciclat.

Carrefour desfasoara aceasta campanie pentru doar o singura saptamana, dupa care va trebui cel mai probabil sa asteptati pentru o lunga perioada de timp pana cand o campanie similara va mai fi organizata.