DEDEMAN: Mesajul IMPORTANT, ce Trebuie sa Stie Toti Clientii

DEDEMAN protectie

Dedeman transmite un mesaj foarte important pentru clientii din toat atara prin intermediul propriului website, iar asta pentru ca in aceasta perioada din an este extrem de importanta respectarea masurilor de preventie. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, cei de la Dedeman le cer romanilor din toata tara sa fie foarte atenti la respectarea masurilor de preventie impuse prin lege in toata Romania in momentul in care intra in oricare dintre magazinele sale.

Dedeman le readuce romanilor in atentie fpatul ca in interiorul spatiilor inchise trebuie sa poarte tot timpul masca de protectie pentru a preveni o posibila infectare, atat a lor, cat si a celor din jurul lor. Dedeman vorbeste deasemenea si despre igienizarea mainilor in momentul in care oamenii intra in magazine pentru a reduce raspandirea virusului in cazul in care persoanele sunt infectate, si aceasta masura fiind impusa de luni de zile de multe magazine.

DEDEMAN: Mesajul IMPORTANT, ce Trebuie sa Stie Toti Clientii

DEDEMAN protectie oameni

Dedeman transmite deasemenea tuturor romanilor faptul ca este bine sa pastreze o distanta de 2 metri intre ei in interiorul magazinelor pentru a nu risca sa se infecteze daca stau prea aproape unul de celalalt. In ceea ce priveste masurile pentru angajatii proprii, Dedeman le cere deasemenea sa poarte masca in interiorul magazinelor, ceea ce era oricum o obligatie legala, insa deasemenea nu le permite sa vina la serviciu daca au febra, sau alte simptome de infectare.

Dedeman spune deasemenea ca igienizeaza in mod constant suprafetele care sunt atinse in mod frecvent de catre oamenii care ajung in magazinele sale, ceva ce desigur ca nu e respectat chiar peste tot. Masurile acestea pe care Dedeman le detaliaza pe website-ul sau au menirea de a ii tine pe oameni in siguranta in aceasta perioada, iar asta pentru ca exista oricand posibilitatea ca o persoana infectata sa ajunga in magazinul sau si sa raspandeasca virusul.

Dedeman explica foarte clar in website-ul sau aceste masuri, dar ele sunt prezente pe afise inclusiv la intrarea in magazinele sale, astfel ca le aveti in fata chiar si cand mergeti in ele, dar trebuie sa le si respectati.