DEDEMAN: ATENTIE! Anunt de ALERTA pentru Milioane de Oameni

DEDEMAN minciuni

Dedeman, unul dintre cele mai mari lanturi de bricolaj din toata Romania, a emis o alerta extrem de importanta pentru milioane de oameni din toata tara, iar ea este una despre care trebuie sa stii chiar acum. Puteti vedea mai jos alerta pe care cei de la Dedeman o transmit pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca ea vorbeste despre o serie de metode prin care sunt efectuate fraude informatice in momentul de fata, ele vizand orice romani.

Dedeman este o companie cu un brand cunoscut in toata Romania, asa ca el este folosit de catre diverse atacuri de tip phishing, si nu numai, pentru a pacali oamenii sa isi cedeze datele personale, si nu numai. Cei de la Dedeman sunt la a doua alerta de acest gen din ultima perioada pentru ca numarul campaniilor de tip phishing care se folosesc de imaginea sa pentru a fura datele oamenilor au crescut, asa ca problema trebuie adusa in atentia oamenilor.

DEDEMAN: ATENTIE! Anunt de ALERTA pentru Milioane de Oameni

Dedeman vorbeste mai jos despre metodele prin care aceste atacuri au loc, ele avand la baza sondaje, concursuri online, sau diverse alte tipuri de campanii promotionale care implica si revendicarea de premii. Oamenii sunt pacaliti ca au castigat diverse premii in cadrul acestor campanii, si nu numai, astfel ca sunt dispusi sa isi cedeze datele personale crezand ca vor primi ceva de la Dedeman, insa in realitate nu primesc absolut nimic in schimbul lor.

Dedeman poate fi unoeri si contactata de aceaste persoane pentru a i se cere presupusele premii pe care le promit atacatorii, dar desigur ca de la compania romaneasca oamenii nu au cum sa primeasca vreun premiu daca nu exista un concurs real. Majoritatea atacurilor de tip phishing de acest gen sunt distribuite prin retelele de socializare Facebook, WhatsApp, Telegram, si nu numai, cei de la Dedeman spunand ca trebuie sa fim extrem de vigilenti.

Dedeman nu poate sa-i ajute pe romani mai mult decat sa ii alerteze in legatura cu aceste probleme, dar e important ca oamenii sa stie cum sa se protejeze cand sunt tinta unor asemenea atacuri.