LIDL Romania: ce Ofera GRATUIT pentru Milioane de Clienti

LIDL Romania celebrare

LIDL Romania are o surpriza excelenta pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit multora o multitudine de surprize de care nu s-ar bucura in mod obisnuit. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga o masina Mini Cooper, 10 telefoane Samsung GALAXY S20 FE, sau 10.000 de vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, asa ca aveti de ce sa profitati.

LIDL Romania a pornit aceasta campanie speciala ca parte a celebrarii a 10 ani de activitate in Romania, astfel ca in aceasta perioada oricine poate participa pentru a profita de ofertele speciale. Cei de la LIDL Romania le cer romanilor doar sa faca cumparaturi in valoare de 70 de LEI in oricare dintre magazinele din tara noastra pentru a participa la promotie si a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt disponibile in momentul de fata.

LIDL Romania: ce Ofera GRATUIT pentru Milioane de Clienti

LIDL Romania celebrare clienti

LIDL Romania le ofera romanilor posiiblitatea de a castiga aceste premii oricand in cursul urmatoarelor saptamani pana in noiembrie, astfel ca nu trebuie decat sa faceti cumparaturile in limita a 70 de LEI. Atat masina, cat si telefoanele, sau voucherele, vor fi oferite abia dupa ce se termina campania pe care LIDL Romania a initiat-o, deci nu trebuie sa va asteptati sa primiti ceva inainte de aceasta data pentru ca nu se va intampla acest lucru, din pacate.

LIDL Romania are o multitudine de oferte speciale de care puteti profita in aceasta perioada din an pentru a cumpara produse care sa va ajute sa va si inscrieti in campania care este in plina desfasurare. Desigur ca dupa ce cumparati orice vreti sa cumparati, trebuie sa va si inscrieti manual in cadrul campaniei care este desfasurata, iar asta pentru ca nu exista inscriere automata in acest caz, iar daca nu va inscrieti, nu veti avea sansa de a castiga ceva.

LIDL Romania are mai multe detalii disponibile chiar in cadrul website-ului sau despre aceasta promotie, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a descoperi tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu ea.