LIDL Romania: Decizie Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor Azi

LIDL Romania tapas

LIDL Romania a anuntat in mod oficial o decizie grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuti ceva de care oricare dintre clientii sai poate profita. Mai exact, saptamana aceasta cei de la LIDL Romania au produse iberice disponibile pentru clientii dornici sa cumpere si sa manance ceva diferit, iar impreuna cu ele vine si o promotie speciala pe care nimeni nu ar trebui sa o rateze daca e dornic sa se bucure de oferte speciale.

LIDL Romania spune ca pentru fiecare 70 de LEI cheltuiti in magazinele sale, pentru care se cumpara si un produs Sol Mar, ofera posibilitatea de inscriere intr-o promotie cu premii speciale. Premiul cel mare este un televizor, aparent rosu, ales de catre LIDL Romania, insa separat de el sunt oferite 5 tigai electrice cu seturi de servire pentru tapas, impreuna cu 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEI fiecare, deci aveti ce castiga.

LIDL Romania: Decizie Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor Azi

LIDL Romania spune ca pentru inscriere e nevoie de un bon de cumparaturi in prima vaza, insa nu veti fi in mod automat inscrisi in promotie daca faceti cumparaturile in magazine, ci va trebui sa va inscrieti manual. Asta inseamna ca trebuie sa mergeti pe website-ul celor de la LIDL Romania pentru a inscrie acel bon de cumparaturi, iar apoi trebuie sa asteptati pentru a vedea daca ati fost alesi pentru a castiga vreunul dintre premii.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada foarte limitata de timp in tara noastra, iar oricare dintre produsele Sol Mar va pot oferi sansa de a primi unul dintre premiile care sunt disponibile. Desigur ca trebuie sa respectati indeaproape regulamentul de participare pentru a avea intr-adevar sansa de a castiga tot ceea ce este oferit, asa ca incercati sa profitati de tot cat inca este disponibil pentru a nu regreta ca nu ati participat.

LIDL Romania mai are si alte promotii speciale disponibile in cadrul website-ului sau, astfel ca daca va uitati prin website s-ar putea sa gasiti si altceva la care sa puteti participa acum.